I guess I´ll get home late again

Det blev väl kanske inte så mycket vila som jag igår trodde att jag skulle få men två extra sovtimmar är aldrig fel! Tydligen så ska jag till husläkaren 14.30 i centrum för att sedan bege mig till Mörby för att gå på det individuella DBT-mötet klockan 16.15, alltså så har jag knappt en timme på mig för att vara hos husläkaren. Det kanske inte behövs så mycket tid men den här gången vill jag verkligen ta fram allt som bekymrar mig fysiskt, fast kanske så är det helt förgäves och jag får samma svar som alla andra gånger. Antingen så är det psykiskt eller så har de ingen aning alls om vad det kan vara. Det kanske bara är ett önsketänkande att det ska vara något fysiskt eftersom att det känns lättare att ”bota”, men jag tänker ändå inte ge upp än. Hur ska jag orka må bättra mentalt om inte min kropp tillåter det? Jag kan nog inte beskriva tillräckligt hur otroligt jobbigt det är att vara kroniskt trött och att aldrig orka med något till ens 50%. När det är som värsta så känner jag mig nästan handikappad och är helt inkapabel till att göra något så simpelt som att sminka sig eller bädda sängen. Jag somnar alltid på fel ställen vid fel tidpunkter och är livrädd för att jag ska somna när jag åker någonstans. Mitt sociala liv blir inte bättre heller, när jag känner mig redo för att gå på sociala tillställningar så stoppas jag ofta av tröttheten och får inte längre någon ork till det trots att jag vill. Sedan så har vi ju allt det andra som jag inte orkar rada upp nu, det är mest småsaker men det är tillräckligt mycket för att försvåra allt för mig.

Snälla hitta något som kan hjälpa mig…

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. svar: hihi tack, men det va ju så det gick till ^^
  allt bra? 😀

 2. Hej, vill bara att du ska veta att jag älskar dig enormt mycket, och att du är en av dom vackraste människorna på jorden, starkaste också. Hajdoo! <3

 3. fin blogg och coola bilder! 🙂

 4. svar: tack!
  sjukt najs blogg!

 5. MAT!! Jag lovar, det fungerar. Jag är fortfarande 32 gånger tröttare än alla mina friska vänner, men det är ungefär 61 gånger bättre än förut. Jag sover inte dagtid, kan lyssna, har mindre huvudvärk, kan diska när jag har ätit. Det är på G, helt enkelt. 🙂

 6. sv: haha ja! eller hur =) jag var nära en gång i skolan då hon gick på samma skola som mig för hon skrev typ LOL och såna saker till mig. Då var jag på väg till henne och när hon såg det börja hon gå fortare därifrån och kolla bak hela tiden, men till slut drog en av mina vänner bort mig och sa att hon inte var värd de ;p då skrev hon lol igen -_- haha jag dör lite när jag tänker på det.

 7. No no. TILLTÄCKLIGT MYCKET, TILLRÄCKLIGT OFTA, TILLRÄCKLIGT LÄNGE. Det tar någon, några månader med sex mål mat om dagen, sen så. Det svåra är att våga prova.. Kram

 8. Jag vet en som kan göra dig frisk 😉 Och han älskar dig oerhört mycket!! Du kan nog lista ut vem jag menar 😀 Hoppas du mår bättre i kroppen!

Lämna ett svar

Stäng meny