I have such an ego ’cause I’m a double Leo!

I have such an ego 'cause I'm a double Leo I have such an ego 'cause I'm a double Leo I have such an ego 'cause I'm a double Leo I have such an ego 'cause I'm a double Leo I have such an ego 'cause I'm a double Leo I have such an ego 'cause I'm a double Leo

”Du verkar inte alls vara ett lejon, du är ju blyg”. Den meningen har jag hört rätt många gånger nu. Mitt stjärntecken är lejon och jag har dessutom både solen och ascendenten i lejonet, kan man bli så mycket mer lejon än så? I don´t think so. Under den där försynta ytan finns det en riktig bossig och dominant tjej som blir galen av att inte få stå i centrum. Uppmärksamhet och ständig bekräftelse är vad jag lever på, utan det faller mitt ego ihop totalt. Min stolthet är alldeles för stor för mitt eget bästa och den är så himla sårbar att det bara är pinsamt.

Men lejon är även kända för att vara väldigt charmiga, generösa, extremt tillgivna, kärleksfulla, lojala och kreativa. Så jag kan knappast alltid vara så himla hemsk… hoppas jag. Bara lite ibland, typ för det mesta. Beroende på vem du frågar.

Spara

1 svar på ”I have such an ego ’cause I’m a double Leo!”

  1. Jag skulle säkert få en sådan fråga själv, kräftan som är mitt stjärntecken, är en del sexuella och charmiga, men men folk hade säkert sagt ”du värkar ju inte alls vara en kräfta, du är blygsam & har svårt att lita på nya personer”…jamen tjena liksom, kräftan är lite försiktig omkring sig för att inte bli sårad, så..hon/han tar sällan första steget utan avvaktar. 🙂

    Svara

Lämna en kommentar