I haz no computer…

I fredags lämnade vi in våra datorer till skolan igen så jag har ingen egen längre. Därför har jag inte bloggat under de senaste dagarna, det enda jag har gjort är väl att kolla in lite snabbt på facebook och bilddagboken. Vi kommer att få tillbaks våra datorer om några veckor men det känns ändå lite surt då jag kommer att få svårt för att ha tillgång till en dator när jag vill. Men om jag har tur så använder inte mamma hennes dator alltför mycket så att jag sno den. Annars finns det väll inte så mycket att säga och jag tror inte att så många bryr sig om det här heller. I helgen gick jag och älsklingen på bio och såg den nya ”pirates” – filmen som alla så fint förkortar. Den mötte verkligen mina förväntningar! Annars har vi väl inte gjort så mycket alls egentligen, tiden sprang iväg otroligt fort. Jag lyckades ta modet till mig och solade solarium för första gången och det var ju såklart inte alls så läskigt som jag trodde. Det var ganska mysigt faktiskt. För en gångs skull vill jag lyckas bli brun eller åtminstone få lite mer färg…

Den här veckan kommer att bli fylld av förberedningar inför studenten. Jag måste laga en massa mat, baka, städa, hitta kläder, komma på en frisyr osv. Jag känner mig rätt stressad och ångestfylld men jag hoppas att det blir bra i slutändan. Jag vill bara att dagen ska vara perfekt.

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. mysan

  samma här 🙂 gjort nåt skoj idag då?

 2. mysan

  nice, vad tränar du? 🙂
  jag ska också ut och köra 😀

 3. mysan

  jasså vad har hänt med dej? 🙂

 4. mysan

  usch då! hoppas de blir bra då vännen 🙂

 5. evelina

  snygg blogg! ((:

 6. ellen

  jag hoppas du får en underbar student 😀
  när är de? 🙂

 7. Miranda

  Försök inte bry dig om alla andra på studenten, det är DIN dag och du förtjänar att få ha en extremt lyckad dag !
  Hoppas det blir superbra och jag önskar dig LYCKA TILL.
  Kram

 8. Jezz♥

  Gud va cool blogg ;)♥♥

 9. melinda

  tyckte också att pirates filmen var riktigt bra! 😀

Lämna ett svar