I helgen var det här coola gänget på Model House

Copyright @ Ninni Undén || I helgen var det här coola gänget på Model House

I helgen var det här coola gänget inne i stan och tog lite bilder på Model House. Jag hade ingen lust som helst att åka in till stan utan jag ville egentligen bara gå i ide och tjocka i mig en massa godis. Men ibland är kusinen min riktigt duktig på att övertala och tur var det för vi hade det rätt kul ändå! De var jättetrevliga där och det är en kul grej, men det är alldeles för dyrt för min smak. Vi köpte en gruppbild och en parbild var. Personligen tyckte jag att de flesta bilder på mig var rätt dåliga men jag hade ändå velat ha alla bilder så det känns lite synd. Jag tycker att det är rätt dumt att man inte ens kan gå därifrån med 5 bilder för ett hyfsat pris. Det är ju ändå bilder som tas riktigt snabbt så egentligen skulle man kunna fotografera lika bra själv, bara man hade en whitescreen och en stor blixt… Inte heller redigerar de bilderna eller så.

Sminkörerna var absolut inte dåliga men det känns lite tråkigt när man får exakt samma sminkning som man själv har gjort en miljon gånger. Jag vet inte ens vad det var hon skuggade då jag får exakt samma resultat på 5 – 10 minuter med mindre duttande. Dessutom började sminket falla redan under fotograferingen. De får pluspoäng för att de var så trevliga och gav oss ändå en upplevelse men stort minus på att deras sminkningar känns sjukt ohygieniska då de använde samma borstar och sånt till alla. Jag vet att jag låter sjukt negativ nu men jag är trots det glad att vi åkte. Vi hade en riktigt mysig och rolig kväll!

+ Den här fina bilden på oss och och en fin bild på mig och min hubby. ♥

Spara

Lämna ett svar