I just can´t takes this anymore.

Jag går sönder, faller ihop och smulas i tusen bitar som skriker av smärta. Det känns svårt att göra något så simpelt som att andas, varje andetag känns som en tung sten som faller ner på bröstet. Hur jag klarar av att sitta kvar här i skolan kan jag inte riktigt förstå. Är jag verkligen så rädd för konsekvenserna? Ja, jag är livrädd för att konfrontera mamma när jag kommer hem och jag är dödsrädd för att bli konfronterad senare i skolan. Även fast jag ofta visar mig svag så vägrar en del av mig att visa mig svag på just det sättet. Det känns av någon anledning alldeles för fel så istället så sitter jag här och lider. Det värsta är att jag inte vet varför jag mår så här.

Det känns som att stressen river sönder mig och biter av varenda del av mig. Jag orkar inte känna mig helt utbränd och förstörd… jag orkar helt enkelt inte med hur mycket som helst.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Linda Lampenius

  Hej Ninni!
  Såg din blogg av en slump på bloggportalen. Blev så ledsen.
  Du är ju otroligt söt. Hur kan du tycka att ditt inre och ditt yttre är så fult?
  Vem har gjort dig illa? Varför känner du dig otillräcklig?
  Du behöver hjälp. Du måste få prata med någon professionell om allt du varit med om.
  Då kommer du att förstå varför du känner så som du känner idag.
  Du är INTE ful (varken på ut-, eller insidan). Du bara tror att det är så.
  Hoppas du hittar en varm, snäll och KOMPETENT person som kan hjälpa dig.
  Kram, Linda Lampenius

 2. Linda Lampenius

  Hej igen!
  O vad glad jag blir 🙂 Jag skall följa din blogg och skicka positiv energi till dig 🙂
  Ifall du inte är nöjd med den hjälp du får och framför allt ifall du inte är bekväm med den personen du pratar med, så skall du be att få byta till en annan psykolog.
  Kram, Linda

 3. Ells

  Sv; men är nog roligare att klä ut sig random en dag med en vän 😀

 4. claudia

  Hej fin blogg ;P
  Vad ska du göra idag ?

 5. mimmi

  snygg blogg 🙂

 6. Rebbi

  Du är inte alls ful. Du är jävligt vacker och dessutom gjorde du mig jätteglad när du kommenterade min blogg =D Tack! ^^

 7. Moa

  Hej! Nu har jag länkat dig på min blogg 🙂 Precis som jag lova 😉 Ha en mysig kväll ♥

Lämna ett svar