I just want to go to sleep, for a long long time…

Long time no see. Det känns alltid lite fel när man inte har uppdaterat bloggen på några dagar. Orken till att skriva har inte funnits alls så därför har jag tyvärr även varit lite dålig på att kommentera och ibland på att svara, vilket känns lite smådåligt. Mina tankar är fortfarande ockuperade av annat så jag är helt energilös och utmattad. Har knappt ens orkat vara inne på datorn alls. Jag vill bara sova, äta, sova, äta och återigen sova. Jag känner mig helt slut och min kropp känns så otroligt svag och trasig. Det var meningen att jag ska börja på Mando imorgon men eftersom att flera i personalen är sjuka så skjuts det upp tills nästa vecka. Egentligen borde det vara en lättnad men det känns faktiskt riktigt jobbigt. För det första så dras nervositeten ut sig i en ännu en vecka och för det andra så måste jag planera om hela den här veckan. Jag klarar inte av förändringar. Allt känns helt plötsligt fel och jobbigt. Jag måste tänka och planera om allt men det går inte för nu känner jag mig helt handlingsförlamad. Jag hatar att jag inte kan vara flexibel och hantera förändringar så bra som andra gör. Det känns dumt att det här gör mig så galet förvirrad.

Idag klarade jag av att göra något spontant och det är faktiskt jävligt ovanligt. När jag lämnade Julian vid tåget fick jag ett sms från Charlotte som undrade om jag ville komma över och julbaka. Första impulsen var att säga nej eftersom att jag inte klarar av att haka på något helt plötsligt. Men jag hejdade mig, tänkte efter och följde vad jag ville och följde inte impulsen som sa att det var för jobbigt. Jag vill bli av med mitt planeringsbehov och kunna göra spontana saker så det blev en bra utmaning för mig. Det var trevligt och vi fixade Rocky Road medan hennes döttrar gjorde några pepparkakor. Jag drack glögg och påmindes om hur gott det faktiskt är, hur kan jag glömma det varje år? Fick lite julkänsla av dofterna och smakerna som passerade mina sinnen… Hur mysigt som helst.

5 svar på ”I just want to go to sleep, for a long long time…”

 1. Sv; Jo det blir nog samma här alldeles strax. 🙂
  Börjar också bli riktigt trött. Hehe
  Händer det någonting roligt i veckan då ?
  Kram

  Svara
 2. Sv; Hehe okej vad roligt 🙂
  Nja händer inte så mycket mer än det jag skrivit på bloggen lite längre ner 😉 hehe.
  Det vill säga lite boring typ träna, tvätta & städa. Haha -.-
  Vill du följa varan på bloglovin föresten ? 🙂
  Kram Kram

  Svara

Lämna en kommentar