You always know how to make me smile.

 

Min älskade Julian. <3

Jag längtar tills imorgon, tills att jag får åka hem till dig och känna mig trygg. Att en tjej som jag skulle kunna få en kille som du är något jag aldrig har ens vågat hoppas på. You´re way out of my league baby. Ändå så har jag aldrig känt mig så älskad av någon förut. Aldrig har jag någonsin känt att jag kan lita på någon så mycket som jag litar på dig. Du kan alltid få mig att skratta och med dig så är det svårt att låta bli att le. Du får mig att må så himla bra.

[Retuscherad av mig]

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Joss

  Fin bild på honom 🙂

 2. emelie

  Okej 😀

  Vad gör du idag då 😀

 3. Joss

  sv: jaa verkligen 😀
  men tack & detsamma snygging 🙂

 4. Julian

  Hihi, älskar dig så himla mycket bby ! helt otroligt ! <3333

Lämna ett svar