I want to go to the Santa Claus Village

Gokväll på er allihopa! Jag sitter och drömmer mig bort till kallare tider och fantiserar om att få åka till Tomteland ♥ Som sagt så är jag inget fan av vintern och jag hatar att behöva frysa ihjäl, men just juletiden är så himla mysig. Många Julbloggar jag följer har börjat uppdatera mer och mer ofta nu så min jullängtan har vuxit sig ännu större. När ett par stycken skrev om att de skulle till Tomteland vaknade det där lilla barnet i mig och nästan skrek av iver. Jag måste dit, jag bara måste!

Tiden går så fruktansvärt fort att det nästan är läskigt. Eller vänta, det ÄR läskigt. Så mycket att göra men så lite tid och så lite ork. Idag var jag en kort stund på Mando, åt lunch med Charlotte, tränade och träffade min läkare på Prima. Fy fan va arg jag blir så fort jag kommer dit. Han kan inte ta ställning till hur jag ska medicineras för min ADHD så han ska skicka en remiss till neuropsykiatriska teamet i Danderyd där jag utreddes. Tills dess blir jag tvungen att stå och trampa på samma ställe för inte kan han heller lyssna när jag försöker ta upp de andra medicinerna som inte heller ger tillräckligt med effekt. Jag är så trött på att bara få träffa läkare som aldrig läser ens journal, frågar en hur man verkligen mår eller ens gör något så basalt som att försöka komma på grundproblemen till varför det är som det är. Jag vill gärna kunna diskutera med läkaren om de olika ämnena, vad som påverkas av vad osv. men nej. Tydligen ska patienter inte vara pålästa och tro på att Concerta består av amfetamin och är ett mirakelmedel. Suck. Nej nu klagar jag så där äckligt mycket igen men jag blir så less på livet ibland. Hjärnan går på högvarv och jag känner mig jämt så onödigt stressad. Det skulle vara så skönt att kunna se på en film och faktiskt se den istället för att komma på helt plötsligt att man har missat 10 minuter bara för att man tänkte på… allt. Eller var det inget? Några minuter senare händer samma sak igen. Jag vill ha möjligheten att få andas ut och kunna slappna av.

Detta inlägg har 17 kommentarer

 1. sv: Jag har en användare på wordpress som jag inte kan lösenordet på och sen tror jag att det finns massa jobbiga inlägg där från när jag var yngre, så när jag skriver in min email och så så känner den av att jag har en användare, skulle väl iofs kunna skriva in en annan email, ska testa det

 2. tack för din åsikt! har faktiskt också tänkt på rosa :p

 3. förresten, skulle också vilja besöka det där, så mysigt!:)

 4. Ja, det kommer bli så mysigt att åka till tomteland! Rapporterar ju givetvis och berättar hur det är där 🙂

 5. OK, men det är skumt, för att när man kommer till framsidan ser det ut på ett sätt.
  När man går in på ett inlägg så ser det ut på ett HELT annat.
  Är det med mening? =)

  OK, tänkte väl det…
  Jobbigt att den funktionen vägrar fungera på min blogg!!!

 6. Nu ser det ut som det skall igen! =)

  Jo, man kan tycka det…
  Hur är det med dig? =)

 7. Hehe, ät något då? ;D
  Det är OK, skall äta senare ikväll och efter det på bio! =D

 8. Ja, Julafton gillar jag mest av allt. Men snön däremot hatar jag, och slaskigt och…näe, blä! 🙂
  Men Julen längtar jag stort till, så jag vill med till tomtens värkstad. ^^

 9. Aha, men mackan kanske inte räckte? 😉
  Det blir Looper! =D

 10. Ja, gör det, ååååh vad gott det hade varit med varma mackor nu…. *drool*
  Yes, det skall jag, skall äta på en restaurang som heter Spicy of Asia, så
  det kan nog inte bli fel! ;D
  Och filmen verkade grym!

 11. Eller hur, toasts!
  Har du provat med ost, lite skinka och lite ketchup i? Det är AWESOME!
  Och jag är inget fan av ketchup annars. 😉

 12. Och det enda sätter för dig att slappna av är att din läkare skriver ut en remiss till tomteland där jag följer med! 😉

 13. sv: Ja, julen är underbar och den närmar sig med stormsteg!! Underbart

 14. Har själv ADHD och asperger, har även fått depression och panikångest. provade concerta en kortare period å det hjälpte inte mig ett skit! Har provat ett 20-tal olika mediciner men jag värkar vara ett hopplöst fall. Nu käkar jag bl a meanserin, strattera och venlafaxine och har ännu inte nåt något bra resultat. Har du några tips?

Lämna ett svar

Stäng meny