I want to live without this pain.

Veckans första lektion har precis börjat och jag längtar redan hem. Promenaden till skolan var smärtsam både fysiskt och psykiskt, benen vägrade sammarbeta och jag kunde inte förtränga håglösheten. Jag känner redan nu att jag inte kommer att gilla den här dagen heller och jag orkar verkligen inte åka till det individuella DBT-mötet idag. Men jag antar att jag helt enkelt får härda ut och göra det som jag måste göra. Jag önskar bara att jag kunde slippa att må så här, jag känner mig helt trasig och uppriven.

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. isabella

  Hej! Jag har beslutsångest, så vad tycker du jag ska göra? Släng in en kommentar: .

  Tack på förhand 🙂

 2. Beccie

  sv; tack dsm ^w^ men btw alla har sina dåliga tider, don't give up ;D lätt att säga jag vet men man behöver det dåliga för att det braiga <– vackert ord, ska bli bättre ;D

 3. Sam

  Sv: Tack tack. :3

 4. isabella

  Sv: Skorna är dyra för att det är märkesskor 😉

 5. Dardane

  kjempebra blogg !! 😀

 6. isabella

  Sv: haha, inte jag heller egentligen, men dom är snygga 🙁

 7. isabella

  sv: Jag har råd, men mina föräldrar betalar alltid mina skor+jackor osv. Och de mesta av alla mina kläder.
  Nää, förstår vad du menar. 🙂

 8. isabella

  sv: Haha ja, 😉

 9. Anna

  *ger dig glassen* hahhaha 😀

 10. Hanna

  Sv: Tack :3 Gillar din bakgrund 🙂

Lämna ett svar