I was once, possibly, maybe, perhaps a cowboy king

Maha, jag fick ett par grymma skor i posten idag! ♥ Jag ska nog hålla mig borta från Tradera ett tag så att jag inte blir av med för mycket pengar… men 200 spänn för dessa snyggingar känns helt klart värt! Idag har jag spenderat dagen med Magdalena, därav den sega uppdateringen. Vi åt lunch, fikade lite, hade det trevligt och gick runt och kollade i olika affärer. Jag blev dökär i Lagerhaus som hade en massa fina rosa grejer som jag dräglade över.  Blev lite ledsen dock över att jag inte fann kaffemuggen som jag såg där sist, jag ville ju så gärna ha den! Åh dumma mig som inte passade på att köpa den när jag kunde… Fick i alla fall en massa inspiration till min framtida lägenhet!

Egentligen skulle jag hem till pappa sen på kvällen men det blev inställt. Bror min har tydligen blivit sjuk så det får bli en annan dag. Har lite dåligt samvete för det även fast det inte är mitt fel. Det är inte Max fel heller, han blev ju inte sjuk med flit, men jag känner mig ändå lite som en svikare av någon anledning.

5 svar på ”I was once, possibly, maybe, perhaps a cowboy king”

 1. Åh, fina!
  Jag är glad att jag inte har ett Visa-kort eller liknande, då hade jag inte haft nårra pengar kvar, haha..
  Sjuk som i typ feber eller nått allvarligt? :/

  Svara
 2. Ååh vad snygga! Pure Awesomeness 😀
  My recent post Hemligheten Med Framgång Är Att Göra Vanliga Saker Ovanligt Bra

  Svara

Lämna en kommentar