Ibland så måste man ta ledigt för sin egna skull

Nu är det en ny vecka med nya tag! Egentligen så har jag ingen skola den här veckan utan bara praktik, men eftersom att jag känner mig alldeles för stressad just nu så passar jag på att ta ledigt. Istället så ska jag göra sysslor hemma som jag aldrig kommer igång med annars, det tar timmar för mig innan jag kommer igång med något så jag hinner aldrig på vardagarna. Jag ska passa på att baka och förbereda inför julen så att jag inte stressar upp mig själv för mycket senare. Såklart så ska jag städa mitt rum mer på riktigt och försöka handla julklappar då jag knappt får någon tid för det. Som tur var så är mamma positiv till det här och tyckte att jag gjorde rätt, hon har själv problem med utmattning och stress så hon förstår nog hur jobbigt det är för mig.

Tur att jag har en sån förstående mamma!

Lämna ett svar