If I only had money…

Copyright@Ninni Undén

Finns det någon snäll själ här som vill ge mig en ny dator? Ni vet en sån där som kostar minst 10.000 och som man faktiskt kan spela spel med hög grafikkvalité på. Någon? Snälla?! Min dator har fått fnatt och blir bara sämre på alla sätt. Fläktarna är helt värdelösa och sitter så dumt till att en extra datafläkt inte hjälper. När man väl blåser ur hela skiten så håller det bara ett par veckor. Julian har köpt en stationär dator så jag har fått med mig hans bärbar hem att pilla med. I grunden är den bättre men han har fyllt den med så mycket skit att jag har en hel del att jobba med om jag inte väljer att ta den enkla vägen och återställa den helt. Jag radera nyss 20 GB från SKRIVBORDET där prestandan hade minst poäng… Vad sa jag Julian?! Inte konstigt att jag knappt ens kan öppna kontrollpanelen. Speciellt inte när även steam, skype och andra program är inställda på att gå igång vid start. Argh… Jag har inte tålamod för sega datorer.

Så vad blir dagens uppdrag för mig? Fortsätta med bloggen (har en ny ”profilbild” om någon har missat det), ändra ännu mer i kategorierna, retuschera lite i Photoshop, tvätta håret, städa undan kläder som har invaderat min säng, komma ikapp och läsa lite mail, försöka fixa datorerna och spela WoW såklart. Jag kommer troligen knappt att lyckas med hälften tack vare min oförmåga att fokusera men ett lite steg är fortfarande ett steg så jag är i alla fall på väg!

Älskar förresten min tatuering mer och mer för varje dag som går. Jag var lite orolig för att det skulle göra ont och att jag inte skulle kunna sova på ryggen men det har gått utmärkt. Det enda problemet är att det kliar utav helvete och att jag har varit läskigt nära att klia med mina vassa naglar lite för många gånger. Jag skulle gärna visa hur den ser ut men alla bilder blir så otroligt… vidriga. Inte så smickrande vinklar och allt det där. Isch.

2 svar på ”If I only had money…”

Lämna en kommentar