Igår var en riktigt lyckad dag!

En underbar dag med en underbar mamma, så kan gårdagen sammanfattas. Veckans läxa från Mando blev våffelbrunchen samt att göra lite mer blindmåltiderna för att snart kunna ta bort måtten. Det var längesedan jag år våfflor och det var så gott att jag höll på storkna av glädje. Ångesten var där, givetvis. Men en gnista tändes i mig och i den stunden kände jag att jag faktiskt ville bli helt fri från ätstörningen och dess ångestfulla tankar. Jag är inte motiverad till 100 procent än men jag börjar sakta närma mig.

På jakt efter födelsedagspresenter till Julian fann jag något till mig själv. Expert i Arninge hade nämligen utförsäljning av allt i butiken då de var tvungna att få bort allt på grund av nya avtal. Då fann jag den… och nörden i mig blev förälskad. En tv på 40 tum med full HD 1080 och en massa funktioner som gör en tjej som mig överförtjust. Jag hatar egentligen att köpa lite dyrare saker så det sved i plånboken men eftersom att den var nedsatt med 7 000 kr så kände jag att jag måste passa på. Jag tror inte att jag kommer kunna äga en tv som egentligen är värd 12 000 kr någonsin igen så jag var tvungen att ta vara på chansen. Mamma höll med mig och påpekade att det faktiskt är ett väldigt bra köp till min lägenhet som jag hoppas på att få inom en snar framtid. Julian får min gamla tv som är både större och bättre än hans utslitna och gamla 90-tals låda som saknar kontroll. Av mamma fick han en dataväska som vi fyllde med Smirnoff Ice, Pringles, X-ray, choklad och godispengar som en kul grej då han sa att han bara ville ha pengar i julas.

Det blev en lyckad dag igår och det var underbart att få spendera en dag själv med min älskade mamma. Jag träffade även min läkare och höjde dosen av Fluoxetinet igår. Efter många om och men kom vi även fram till att jag väldigt försiktigt ska testa Inderal, en betablockerare och se om min kropp klarar av det utan att jag svimmar hejvilt. Det känns mest oroväckande att viktuppgång är en vanlig biverkan men jag hoppas att det går bra så att mitt hjärta får lite lugn och ro. Det är tröttsamt att ha hjärtklappningar, en rusande puls och ont i bröstet så pass ofta som jag har. Oh well, inatt fick jag sova gott bredvid min pojkvän för att idag få vakna upp och ha någon att krama och pussa på. Ikväll ska vi gå på bio och se Mästerkatten i 3D, älskar honom i Shrek så jag har höga förväntningar.

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Y,

  Kul att du haft en bra dag^^.

  Kram <3

 2. Karolina Jacobsen

  Super fin blogg ! 🙂

 3. charlotte

  Härligt det låter!! Våffelbrunch, ny tv och lyckad present till pojkvännen. Fortsatt trevlig helg till dig!! Kram

 4. ellen

  Inderal är en väldigt bra medicin. Tar den varje morgon 40mg, har räddat mycket. Jobbigt att gå runt med hjärtklappning och ont i bröstet och känna att paniken är nära. Nu har jag dock lättare för att bli "snurrig" i huvudet och ha nära på att svimma, men det är verkligen värt det.

 5. ellen

  Jag hade snarare lågt blodtryck innan jag började med dom så har nog lägre nu. Min läkare är lite sisådär om att jag skall ta dom varje dag, fick den varje morgon på sjukhuset när jag låg inne men nu när jag kommit ut har jag tagit dom varje morgon. Men nu denna veckan har jag börjat ta dom mer vid behov, men de funkar verkligen bra, tycker jag. Jag tar de också vid panikångest attacker vid sidan om min oxascand för den får inte ner pulsen. Det tycker jag är väldigt skönt, för det har inget annat hjälpt mot innan. Nä jag hittade ingenting om det på internet innan heller.

 6. Ellen

  Ja men lycka till med inderalen 🙂

Lämna ett svar