I´ll be in town today!

Detta är då dagens smink, det känns mest tryggt med brunt och svart som jag har alltid nu för tiden.

Som ni ser på rubriken så ska jag in till stan idag och träffa en kär vän som mer är som en extra bror, det blir nog jättekul då vi inte har träffats på så länge. Lite läskigt känns det dock då jag har håret uppsatt och har lite annorlunda kläder än vanligt, och nu tänker jag mer på när jag går ut och visar upp mig. Så om ni ser en tjej med brunt hår i tofs och en undercut, tighta lackliknande leggings, vitt linne, stora solglasögon, svart tjocktröja och en skinnjacka så är det jag. Jag har använt en ljusare penna till ögonbrynen vilket känns konstigt, men förhoppningsvis så gör jag inte bort mig allt för mycket. Idag så mår jag rätt så bra i alla fall trots en liten rädsla, men solen och Sebbe kommer att hålla mig uppe! Hoppas bara att man inte stöter på för många runt T-centralen som man känner bara, vill inte göra bort mig totalt och skämmas ihjäl. Fast samtidigt så är det ju en grymt bra utmaning. Think positive!

15 svar på ”I´ll be in town today!”

  1. sv: Haha vilken tur 🙂
    ja jag med! tyvärr har jag inget av hardy nu men jag kikar för fullt på kläder hela tiden tills den dagen första lönen kommer in! haha då ska jag passa på =)

    Svara

Lämna en kommentar