I´ll sleep like a princess tonight

Tjolahopp! Idag skulle jag ha fått internet men det verkar inte vilja fungera av någon anledning så jag kommer nog att vara borta ett tag till. Mobilens nät är ju inte den bästa och räcker inte heller så långt.. Det finns mycket kvar att fixa och en hel del möbler och husgeråd saknas men idag har jag i alla fall fått upp mina sängar som jag kommer att sova gott i. Skönare sängar får man leta efter! Nu borde jag fortsätta att packa upp alla kläder och hundratals videofilmer som har legat i boden i evigheter, men ja.. vi får väl se hur det går. Jag kanske borde fixa lite möbler att ha dem i först, hmm? Jag trivs galet bra här i alla fall om någon undrade!

6 svar på ”I´ll sleep like a princess tonight”

  1. Mitt internet ville inte heller funka när jag hade flyttat! 🙂
    God!!!? Orättvisst, du har 2 fönster+en balkong, jag har 1 brett fönster i det stora rummet och 1 plutte i köket. Vill också ha en balkong. :O

    Svara

Lämna en kommentar