I´m freeeeeziiing

Waaaah, är det kallt eller vad?! På sommaren är mitt rum en bastu och på vintern är det som ett dåligt isolerat ytterrum (vilket faktiskt är min utsikt från mitt otroligt ”nödvändiga” fönster). Jag kan verkligen känna hur luften strömmar igenom väggen, uh. Som tur är har jag världens mysigaste värmefilt som ligger i sängen och väntar på mig! Åh, den som skapade den ljuvliga uppenbarelse är ett geni ♥ Som tur är har den timer på sig liksom min tv så jag slipper oroa mig för att bränna upp mig själv i sömnen och slösa på onödig kostnad. Haha elen är så satans dyr här så även jag har lärt mig att tänka på det, vilket är väl bra antar jag så att jag är lite beredd på vad som komma skall… Apropå ingenting liksom. Försöker jag få vuxenpoäng nu eller vad? Gah, jag fryser för mycket för att kunna tänka! Det är väl dags för kriget mellan hyperaktiviteten och tröttheten – Det där kriget som pågår varenda kväll. Jag hatar det verkligen men det är väl bara att fortsätta försöka. Jag antar att min naiva sida fortfarande hoppas på att det går att lära om kroppen men efter så många år är det kanske lite dumt. Ska nog försöka se om jag kan testa ett kedjetäcke nästa gång jag träffar min LSS-handledare. Det har ju hjälp många andra så det är ju värt ett försök!

Tävlingen om ett presentkort värt 500 kr från Fyndiq är nu avslutad. Den lyckliga vinnaren är Liselotte! Grattis, jag kommer även att skicka ett mail med mer information ♥ Vad sägs som fler tävlingar mina fina läsare?

Dela på G+ ♥ Tweeta ♥ Dela på Facebook ♥ Pin It! ♥ Pusha inlägget ♥

24 tankar på “I´m freeeeeziiing

 1. Så snygg att även den kallaste tinar 😉
  Jag vet, sjuuuuukt kallt! Tog ju fram vinterjackan igår och höstskorna.. inne i mitt rum är det också snorkallt fastän elementen är på full fräs! Hurra för värmefiltar! Skulle vara najs att ha värmejacka, värmeskor och värmeunderkläder 😉

 2. Åh vi har det likadant här hemma, det blåser in kall luft från fönstret som är precis vid sängen, jättejobbigt. Värmefilt har jag faktiskt aldrig testat :)!

  sv: Åh drygt :/ det är nog olika för alla de där. Man får testa sig fram vad som funkar bäst 🙂

 3. Ahaaa, inte så mysigt på vintern, antar jag. 😉

  Jo, jag har migräntabletter.
  Men de gör mig yr och illamående, oftast bara illamående,
  men slipper jag huvudvärken så är de värda det.
  Igår mådde jag för illa och var för yr för att se vad jag skrev och läste. ;D

  Aha, tack, skall prova!

 4. Men va? Vad ballt, vill också ha en värmefilt! 🙁

  Sv; Jaa, så skaffa körkort NINNI! hahah.. jag vågar inte, även fast jag vill. Fast har ju däremot både en bästa vän och en pojkvän med körkort att utnyttja, hähäh! >:D Om man nu skulle hitta ett ställe som är lite knasigare att ta sig till osv.

  Jaa asså, han som snodde dig i Gamla stan när jag fottade dig där :’D

Gör min dag och lämna en kommentar! ♥