I´m full of shit

Jag känner mig trasig, håglös, förvirrad, stressad, handikappad och helt förlamad. Det känns som att världen rasar samman medan jag står helt stilla av chocken och tittar på hur varenda molekyl bryts ner. Paniken fryser fast mina fötter mot jorden och jag kan inte göra något för att stoppa det eller ens för att följa strömmen och försöka rymma från det som inte går att rymma ifrån. ”Livet är inte alltid en dans på rosor”. Jo det kan man nog säga att det är. Trots det vackra och goda så kommer alltid taggarna att finnas där för att sticka oss så fort de får chansen att borra in sig i huden. Hur vi än gör, hur vi än dansar, så kommer taggarna alltid att finnas där för att göra oss illa. Det gäller bara att lära sig att tränga bort det som gör ont för att fokusera på de vackra blommorna som doftar underbart. Vi måste fokusera på det positiva i livet och ibland försöka tränga bort att kroppen är inlindad i törnen som river upp alla sår gång på gång.

Vad jag försöker säga har jag ingen aning om. Allt jag vet är att jag inte orkar med den här dagen och att jag vaknade upp med en äcklig ångestfylld känsla. Självföraktet är enormt och jag känner mig illamående så fort jag ser mig själv i spegeln. Stressen sliter mig sönder och samman. Sorgen drar ner mig i ett mörkt hål och saknaden får mig att känna mig ännu mer misslyckad. Det här är verkligen inte en bra dag vilket jag faktiskt igår trodde att det skulle bli. Jag planerade allt jag skulle göra och hur skönt det skulle vara att få ta det lugnt själv, men nu känner jag mig bara stel och fastfrusen. Jag kan inte göra så mycket mer än att försöka distrahera mig ännu mer trots dagens misslyckanden, att ge upp är något jag vägrar.

Nu ska jag låta som en liten desperat sate och be er att gå till det här inlägget för att skriva tips, åsikter eller kritiska kommentarer. Jag behöver stimuleras mer än att försöka spela tv-spel hela dagen så det vore nog en bra distraktion för mig, sedan så mår jag bättre om jag vet att designen ser bra ut. Det blir som en lite extra och onödig ångest som är lite smått barnslig. Om det behövs så kan jag sitta och pilla på designen lite till!

[Bilden är rätt gammal]

7 svar på ”I´m full of shit”

 1. SV : Tack så mycket 🙂

  Det med rosors taggar var verkligen något många kan känna igen sig i, även jag!
  Det vackra med livet är ju när man lär sig att ignorera smärtan och bara se de vackra istället.

  Svara
 2. Tack (:

  Usch vilken hemsk dag du har idag. Inga roliga känslor alls. Måste vara enormt jävla jobbigt att känna så som du gör.

  Tycker i alla fall att din nya design är awesome!

  Svara
 3. Andas,
  ta djupa andetag! de som mår dåligt andas ofta små små andetag,
  om du är en av dom, ta tid, stanna upp och bara andas!
  Kroppen mår inte bra av att ha en sån ''begränsad'' andning.
  De kan va jobbigt i början, kännas onödigt och konstigt,
  men de är värt det! andas!
  kram:)

  Svara

Lämna en kommentar