I’m made of wax, Larry, what are you made of?

Så jävla bra, mhm. ♥ Snart ska jag äta en tidig lunch här på Mando för att sedan åka till Täby centrum och träffa Charlotte. Trevlans! Det är dags för mig att hämta ut mitt hemska pass som jag helst egentligen vill slippa se… vilket är lite mindre trevligt. Går det ens att bli bra på bild när de blir tagna av poliser framför flera andra som står i kön? Det har aldrig jag kunnat i alla fall. Jag kunde knappt ens skriva min namnteckning på plastskärmen så det ser ut som om en femåring har skrivit, haha fail. Att ta bild till pass och legg är en riktig pina. Jag skäms lika mycket varje gång.

Har ni tur och blir bra på passbilder eller är det bara jag som inte är fotogenetisk i huvudtaget?

5 svar på ”I’m made of wax, Larry, what are you made of?”

  1. Jag ser ut som en crackwhore på mitt pass .__. tom. mamma höll med! Fredrik tyckte att jag såg ut som en bajskorv xD

    Du är jävligt snygg Ninni, så jag tror säkert att passet blir lika snyggt! 😉

    Svara
  2. Missnöjd med passbilden är duinte ensam om. Jag blir förskräcklig! Ungefär som osminkad i provrummet på Gina… Och då kan du ju tänka dig..

    Svara

Lämna en kommentar