I´m nothing but a… duckface!

Jag jobbar fortfarande på mottot om att jag kan bjuda på mig själv och att jag inte alls bryr mig om jag ser lite smått rolig ut. – Acceptans, en färdighet från DBTn som jag ständigt försöker jobba med. Det är så här jag ser ut och det får jag leva med. Låter det enkelt? Well it´s not. Men jag tänker ändå försöka pusha mig själv till att inte ta mig själv på ett alltför stort allvar.

Efter en minst sagt smärtsam träning fick jag ansiktsbehandling på Skärgårdsgymnasiet idag. Min mamma är ju lite sådär bäst ni vet så hon bjöd mig på det. ♥ De gjorde en hudanalys och kom fram till att jag har en klassisk aknehy, vilket inte var något nytt precis. Men till min överraskning så visade det sig att de svarta prickarna på näsan inte är pormaskar utan komedoner, men när jag kollar på nätet så står det att det är samma sak så ah. I´m confused. Vilken överraskning va? (Oj min humor är verkligen helt värdelös) Det ska tydligen vara en skillnad på dem två men jag var för borta för att lyssna på vad de sa när de petade i mitt ansikte. Behandlingen var riktigt bra fastän det var på ett gymnasium och det är ju samtidigt riktigt billigt så det var det värt. Jag satt där i ungefär 2,5 timme, fick massagen, peeling, antiksmask, portömning, massage samt färgade ögonbryn och noppning. Det var verkligen just vad jag behövde en dag som denna. Nu känner jag mig helt borta, avslappnad, fräsch och lite småfin.

Tack min älskade mamma, det var verkligen vad jag behövde idag. ♥

Lämna ett svar