I´m starting to feel a bit sick.

God morgon! Det känns som att det var längesedan jag gick upp så här ”tidigt”. Självklart så har jag vänt helt upp och ner på dygnet så jag är vaken tills att det blir ljust igen och sover sedan bort dagarna. Det syns redan på mina enorma påsar under ögonen hur dåligt jag har sovit på sista tiden, vilket inte känns så särskilt bra. Men samtidigt hör det ju ändå till sommaren och det är rätt svårt att undvika det när man förlorar alla sina rutiner. Tråkigt nog så passar inte min kropp in i det typiska tonårslivet och jag mår verkligen dåligt så fort jag vaknar upp vid en lite för sen tid. Jag känner mig seg, trött, borta och konstig i både kropp och själ. Sedan så har jag börjat få ont i halsen också så jag oroar mig lite över att jag kommer bli förkyld snart. Jag vet inte varför men jag blir alltid sjuk strax innan Midsommar och det spelar ingen roll vad jag gör utan det kommer i vilket fall som helst. Någon som vet vad det kan bero på? Jag hoppas i alla fall att jag slipper det i år för en gångs skull.

Vem/vilka är det som egentligen söker på mitt riktiga för och efternamn för att komma hit?

Lämna ett svar