Imaginary illness.

Min mamma är allt bra rolig ibland. Jag glömde bort att berätta vad som låg på min dator när jag kom hem. Det var vårdguiden med en sida uppslagen där de tipsade om hur man kan bli fri från hypokondri över nätet. Var tror min lilla mamma om mig egentligen? Jag kunde inte låta bli att skratta trots att jag alltid är rädd att läkarna ska tro det då de aldrig hittar något. Men nej, visst kan jag vara lite nojig ibland men jag tror knappast att det är så illa.

Om ett litet tag ska jag åka in till stan, träffa älsk och hitta på något. Jag får helt enkelt försöka tränga bort mina rädslor och låtsas som att det inte är en big deal. Tyvärr så är jag dock rätt så lusfattig just nu så jag kan inte precis köpa något även fast det finns en del som jag behöver. Och att gå i stan och gå förbi affärer fyllda med saker som man vill ha är otroligt frustrerande. Men om jag blinkar lite sött med ögonen bjuder nog Julian mig på lite fika, hihi.

Jag hoppas bara att det slutar regnar snart så att man slipper gå runt som en typisk ytlig tjej och klaga över sitt hår hela dagen. Men eftersom att jag måste tänka dialektiskt osv. så är regnet inte bara en negativ sak, nu tänker jag även på att det är bra då svamparna kanske kommer upp snabbare. Haha, ja jag ska nog passa på att erkänna att jag älskar svampplockning och att det faktiskt är ett intresse. Något som jag inte trodde jag hade förr men som jag har haft nästan hela livet. Fånigt kanske?

Nej nu ska jag sluta skriva ner en massa smörja som ingen bryr sig om. Ha en bra dag alla!

Detta inlägg har en kommentar

  1. nikals

    Plocka topslätsskivlingar (om du vet hur de ser ut) åt mig : D

Lämna ett svar