Imorgon drar jag till Skara sommarland!

Ikväll blir det att lägga sig tidigt! Eller ja, man kan ju försöka i alla fall men av erfarenhet så kan jag säga att det inte brukar gå så bra. Det är som att det vilar en magisk förbannelse över helgdagar som får en att tvångsmässigt sitta uppe, någon som känner sig skyldig? Eftersom att det tar en bra stund att åka dit medan vi bara har hyrt en stuga för en natt (+ två dagar dårå) så måste vi gå upp i god tid så att vi hinner göra allt som vi vill göra! Vi som ska åka är jag (Duh!), älsklingen, hans lillebror, hans mamma och hennes sambo. Det ska bli intressant att se hur det ska gå att sova alla vi fem i ett rum… Jag har extremt svårt för att somna utan tv, utan mina rutiner, i främmande sängar och med människor som jag inte är 100% trygg med. Dessutom så gör mina sömntabletter att jag snarkar värre än vanligt medan jag dreglar och blåser bubblor i sömnen. Så frågan lyder: Vem kommer att lida mest? Jag som är nojig och tycker att nästan allt är jobbigt, eller de andra som måste sova i samma rum som jag? Julian kan intyga att jag är hemsk att sova med och tyvärr så är jag inte så särskilt charmig.

Jag passar på att skriva detta nu eftersom att jag inte vet om jag kommer få tillgång till internet eller ens datorn. Bara när jag skriver den meningen får jag rysningar… där förstördes ett flertal rutiner som kan göra att det känns lite jobbigt för mig. Och det jag skrev nyss känns ju också rätt så fånigt men jag är en rutinmänniska som inte gillar när jag inte får utgöra dom. Är det nu jag ska sjunga ”I will survive”? Jisses, den här nörden behöver kanske komma ut lite ändå. Om jag inte skriver eller svarar så vet nu i alla fall varför! Håll tummarna för att jag överlever årets första bikiuppvisning med en helt ny, större och tyngre kropp. Ärligt talat vet jag inte hur jag ska klara det men va fan, en utmaning är en utmaning. Wish me good luck babes ♥ Hoppas ni får en underbar helg allihopa!

21 svar på ”Imorgon drar jag till Skara sommarland!”

 1. ”Dessutom så gör mina sömntabletter att jag snarkar värre än vanligt medan jag dreglar och blåser bubblor i sömnen.” Hahahaha jag döör! 😀 Det kommer gå as bra och ni kommer ha as roligt! 😀 Have fuuuuuuuuun <3

  Svara
 2. Hoppas du kommer ha otroligt roligt Ninni kommer bli härligt att höra hur du haft det, Vill att det ska gå bra för dig och att du ska kunna njuta fullt ut av resan. Längtar redan efter att läsa om hur du haft det
  kramar

  Svara
 3. Jag håller tummarna för att ddu får en härlig helg! En natt med för lite sömn brukar man klara om det visar sig att deir svårt att sova. Jag håller också tummarna för att du kan känna dig bekväm i badkläderna. Kram ninni och lycka till!

  Svara
 4. Skara är jätteroligt, speciellt badet! 🙂

  Skulle vara jättekul om du ville göra ett bloglovinbyte med mig! Säg bara till så lägger jag till dig 🙂 Vill ha några extra bra bloggar att läsa nu till sommaren! 😀
  Kram!

  Svara
 5. Ja men precis, det kan ju inte vara kul att inte kunna koppla av ibland. Det skulle bli för mycket för mig iallafall! Det är ju inte bra med stress heller, man måste kunna koppla av och ta det lugnt vissa dagar! :O

  Svara
 6. Sv: No problemo 😀 Säg bara till om nått krånglar 🙂 Åh va härligt med Skara Sommarland (men ångestladdat) vet hur det känns med bikini och folk.. Hu! Men du kommer klara det fint! What does not kill us makes us stronger! Klyscha jag vet, men ändå så sant 🙂 Många kramar! Johanna

  Svara
 7. Haha jo kanske det! Folk är ju så jäkla överdrivna idag, men så olika!
  Haha jaa man kan verkligen göra det! Kan sitta och tänka på det i timmar, och undra vart man får svaren ifrån:)

  Svara

Lämna en kommentar