Imse vimse spindel

Förvirrad tjej? Just nu så känner jag mig galet virrig som hela tiden glömmer bort saker och sätter allt som jag minns på fel datum. Idag så slutade jag ju inte alls efter lunch utan hade psykologi, så jag kunde inte träna innan mötet som jag skrev i förra inlägget. Jag trodde även att jag skulle åka på kryssning imorgon, att vi hade friluftsdag i skolan och att vårat prov helt plötsligt hade försvunnit men jag hade självklart fel. Om jag skulle skriva ner min virrighet i ord så skulle det bli flera hundra sidor med upprepningar eftersom att jag självklart inte skulle minnas vad jag hade skrivit tidigare. Jag verkar glömma bort att jag har lektioner hela tiden, missförstår och blandar ihop varenda mening som åker in i örat igenom min trumhinna.

Anyway, det gick helt okej hos läkaren idag. Vi kom fram till att jag ska stå kvar på Lamictal med den vanliga dosen som jag har haft ett tag och ha kvar mina sömnmediciner. Men nu ska jag även lägga till och pröva Valdoxan som verkar vara relativt nytt även fast den kom till Sverige för några år sedan. Min läkare hade aldrig skrivit ut det förut så hon var lite spänd på hur den fungerar. Egentligen så föreslog hon Cymbalta först men min misstänksamhet mot viktuppgång kom i vägen och jag kunde inte låta bli att ifrågasätta om hur det låg till med just den medicinen. Det händer inte alla men det finns en risk för viktuppgång så hon föreslog då Valdoxan som sägs vara nästan helt fri från biverkningar. Det som stör mig dock är att det knappt går att hitta någonting om den (i alla fall inte på svenska) på communitys och dylikt, jag hittar mest bara fakta om vad den innehåller osv. Så ja, det blir spännande!

Här finns en liten undersökning, det står dock mest samma sak överallt… men det är ju ändå jättebra att den kan ge en sån god effekt på sömnen! Så håll tummarna nu för att den funkar. Om det finns någon här som har prövat den så får du mer än gärna dela med dig av dina erfarenheter!

6 svar på ”Imse vimse spindel”

 1. sv: haha jag med! Vi kan inte ens ha klappar under granen här hemma för jag börjar typ öppna sakerna för jag inte kan vänta för att se vad det är. Helt stört, då är det bättre att inte veta något så man inte tappar tålamodet 😀

  Svara
 2. Inte ska du lyssna på dem som skriver att du bara vill ha uppmärksamhet i alla fall. Lyssna på människor som mig istället (:

  Hade inte heller velat ta en tablett där det finns risk för viktuppgång, hoppas att den här nya kommer hjälpa dig nu. Har aldrig hört talas om den faktiskt. Tråkigt att det inte finns så mycket att läsa om den, man vill ju gärna veta lite mer om det man får utskrivet. Inte bara stoppa i sig en massa. Och så blir man ju nyfiken när det är så nytt.

  Du är inte ensam om att inte minnas saker kan jag säga. Mitt minne fungerar inte heller nu. Kan glömma bort minsta lilla sak. Men är det inte då man har för mycket att tänka på eller?

  Svara
 3. sv: Varsågod tjejen, du förtjänar varje gott ord! Vad glad jag blir när jag får någon att känna sig lite mer värdefull och må lite bättre.
  Åh, ja, tungan är häftigt 🙂

  Svara
 4. Hej jag bara undrar vad du har för sömnmediciner och hur du tycker att de fungerar? Jag har nämligen provat lite olika men antingen så har de inte fungerat över huvud taget, eller så har jag känt mig helt "drogad" dagen därpå och inte fungerat normalt alls. Jag vet att det är individuellt hur de fungerar och så men det vore ändå skönt att veta hur det är för någon annan 🙂

  Svara

Lämna en kommentar