Insomnia

Redan straxt efter 20.00 började ögonlocket att fladdra och jag fick kämpa för att hålla mig vaken. Vid 22.30 la jag mig sängen och tänkte att jag nu äntligen skulle få en hel god natts sömn, men icke! Det blev precis som igår och här sitter jag lite smågroggy efter den extra sömntabletten som inte heller vill vagga mig till sömns. Tydligen är det fullmåne ute så det är väl bara att härda ut och försöka än en gång imorgon. Men samtidigt är jag trött, min kropp gör ont och jag  är så sjukligt rastlös att jag känner att jag bara måste få vila bort några timmar.Jag hoppas att det jag skriver inte blir allt för otydligt nu för ärligt talat ser jag knapp vad jag skriver, även fast jag börjar känna mig pigg i kroppen så ligger huvudet och ögon efter. Klockan börjar närma sig 04.00 så nu ska jag än en gång ge sängen en chans till och hoppas på att få lite sömn. Natti natti! Har vi fler med sömnproblem här?

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. aliengirl- artist & actor

  Sv: När jag själv inte ska vara med i mina musikvideos, så sätter jag ihop 2 videoklipp till ett.
  Här är en ny video jag gjorde färdig för 2 dar sen, är det sådant du vill lära dig göra?

  …någonstans i mitten kommer lilla jag som är min animerade karaktär. 🙂

 2. Vad jobbigt! Hoppas du får lite sömn snart!
  Jag brukar kunna ha det jättejobbigt med sömnen, senaste dagarna känns det verkligen som jag drömt typ 10 drömmar varje kväll och jag vaknar trött och är helt snurrig. Sen vaknar jag av minsta lilla och min mammas man är jätte högljudd så han ställer sig gärna och skriker eller smäller dörrar utanför mitt rum 😛 får härda ut resten av sommaren

 3. CrazyNisen

  SV: Det var himelskt 😀

  Du är inte ensam med sömnproblem, tur att man har tabletter som funkar 🙂

 4. Åsa

  Sv: Okej! 🙂
  Hoppas att du får en bra dag! 😀

 5. Johanna

  jag upplever precis samma sak, kan bli jättetrött i soffan när vi ser på film, men sen när jag ska lägga mig i sängen blir jag rastlös och får svårt att somna. Sjukt irriterande!

 6. aliengirl- artist & actor

  Sv: Det är mycket jobb med att göra en musikvideo, men det är riktigt kul. 😀

Lämna ett svar