Instagrambilder och dagen

Copyright@Ninni Undén

Ninjapuff@Instagram. Dagen började helt värdelöst med ett tidigt möte hos läkaren. Jag orkar inte ens försöka diskutera med honom längre så efter att jag fick nya recept på mina sömntabletter stack jag snabbt därifrån. Han frågar knappt ens om mitt mående längre utan anser att jag bara ska ”lunka vidare”. Som om jag faktiskt skulle kunna orka hålla på såhär i all evighet. Dagen blev bättre i alla fall och jag åt lunch på Made In Thailand med min kontaktperson. Jag rekommenderar alla i Åkersberga att äta där, det är så sjukt gott! Senare kom Denice över och vi såg på Free! och Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Animekväll ftw. ♥

Mina kanaler började förövrigt att fungera sen så jag är happi happi. Bildkvalitén är grymt mycket bättre nu när jag inte kör analogt längre dessutom så det är helt awesome. Jag har saknat That´s 70s show, South Park, Cake boss och alla andra grymma serier jag inte har kunnat se på länge. Nu har jag äntligen alltid något att se på! Vad skulle jag göra utan en tv?

2 svar på ”Instagrambilder och dagen”

  1. Vilken kanal är that’s 70 show? Var så längesen jag såg det med, jag har inte alla kanaler i min lägenhet. 🙂

    Fuck(har börjat säga detta ordet rätt ofta nu. :P), vilken irriterande läkare, det är ungefär som man skullle bara..*rolling eyes* bakom hans rygg. 😮

    Svara

Lämna en kommentar