It felt great for once!

Äntligen så lyckades jag få en bra dag utan en massa ångest! Visst blev jag riktigt irriterad på sista lektionen i skolan och höll på att lacka ur för en liten småsak, men jag lyckades hålla mig ifrån att tänka alltför negativt. Är det inte helt otroligt? Jag, bruden som är drottning av negativet, lyckades vända mina tankar och sikta in på det positiva. Trots att benen började strida emot mig och även fast knäet började göra ont så fort jag gick så trängde jag undan de dåliga känslorna. På grund av denna glädje så bjuder jag på en mindre fin, knasig och onödig bild. Har ingen aning om varför jag ens tog den men jag antar att jag helt enkelt ville spexa lite och fira att jag ska börja använda solglasögonen igen.

Snälla Johanna följde med mig till centrum efter skolan och var med när jag bytte ut tungpiercingen så jag slapp vara ensam. Vi gick även en snabbis in på ICA där hon köpte naturgodis och jag en 2 liters Cola Zero. Hon lät mig smaka lite och vi båda prövade på något som var för oss nytt, hallon och yoghurt-thingy. We had a moment och stirrade på varandra med stora klot ögon. Det var ruskigt gott! För något år sedan så var jag besatt av naturgodis och började då svulla det så mycket så att jag inte kunde ens känna lukten av det utan att må illa. Impulsiva jag slängde bort typ 500 kr på det på en vecka, illa! Men nu verkar jag kunna äta det igen så jag ska nog passa på att köpa lite till helgen om ekonomin tillåter det!

 

Har ni haft en bra dag?

 

 

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Denise

  Söt 😀 Jag har haft en ganska skön dag 🙂

 2. Frida ;)

  Sv: aaw tackdetsamma! 🙂

  Ooh va kul för dig 😀 Always look on the bright side of life 😉

 3. Sv: Haha jaa xD Vi får köpa såna sen någon dag snart 😉 Jaa verkligen! 😀 Du förgyllade den för mig med ditt härliga humör 🙂

  Ha älskar bilden x) Yes the moment was awesome!! och hela dagen faktiskt ;D

 4. Johanna

  sv: okej! 🙂
  Vad röstade du på då? ;)<3

  Kul att du haft en bra dag!

 5. MELI - Musik/Frisyr/

  GRYM blogg.
  KRAM

 6. IDA

  Tack så mycket! 🙂

 7. MELI - Musik/Frisyr/

  sv: Så lite 🙂
  KRAM

Lämna ett svar