It´s a cold and dark winter

Tårna är bortdomnade, fingrarna är kalla som is och kroppen är förfrusen. Vintern är verkligen här, snön fortsätter att falla och kylan blir bara värre med tiden.
Visst tycker jag att det är mysigt med snö men jag klarar inte riktigt av kylan, mina lungor skriker nästan av smärta och kroppen skakar sönder. Något annat som jag tycker är jobbigt med vintern är alla dessa vinterkläder, jag går runt med två långkalsonger under byxorna och har även ett underställ till överkroppen. Det och den gigantiska tråkiga vinterjackan gör så att jag känner mig bokstavligen talat som en flodhäst. Jag känner mig tjockare än vanligt och monstret skyller det mer på mig än på kläderna,
”Du har gått upp 10 kg på en dag, äckel!”

Idag föll jag ner på bara någon minut och det fanns ingen anledning till det, jag fick helt plötsligt svårt att andas och kände ett tryck över bröstet. Jag var på gymmet och trodde att jag skulle ta i, men det var som att benen helt plötsligt blev fulla av rost och stelnade till. Värdelöshetskänslan skriker efter mig och jagar mig med dess klor, jag känner mig svag, trött och ångestfylld. Komplexen vill inte försvinna och jag kan knappt ens gå utan att jag hör rösten klaga på mig, enligt den så går jag på ett fult och fel sätt.

Allt jag gör är fel, allt jag säger och känner är fel.
Allt med mig är fel.

4 svar på ”It´s a cold and dark winter”

 1. Mina tår e oxå kalla 😉 hehe!
  Ska krypa ner i sängen nu tänkte jag. Läsa lite och sen få en skön natts sömn, hoppas jag!

  TACK SKA DU HA! 🙂

  Svara
 2. Svar: Okej … Har skickat mejl, men tänkte också ringa imorgon .. Bra att veta så det inte blir fel *ler* . ;D .
  Tar du med Activebust eller ..? Kram *

  Svara

Lämna en kommentar