It´s a wonderful and sunny day!

Även fast jag kom sent till lektionen idag så mår jag rätt bra, oftast får jag ångest av det pga. min plikttrogenhet men jag stressade inte upp mig som jag brukar göra. Det är ju verkligen skönt och vädret håller mitt humör uppe, på det senaste året så har jag märkt hur mycket solen egentligen påverkar en. Allt känns så mycket lättare att hantera när det är ljust och varmt.

På engelskan så ska jag skriva om KBT eftersom att vi behövde välja något som kan höra ihop med ett engelsktalande land, KBT tydligen är populärt där så det fick det bli det. Psykologi är ändå mitt intresse så det blir nog lite lättare att få ett högre betyg om jag skriver om något som har med det att göra. Efteråt så ska jag åka till Julian och troligen ska vi åka in till stan, kollar runt, kanske gå på bio och hämta upp hans bror som hälsar på från Nyköping. Jag har på mig långstrumpor och korta shorts så vi får se om jag ångrar mig senare och får ångest pga. mina komplex, det hoppas jag inte men det brukar bli så. Men då vet jag i alla fall att jag har utmanat mig själv och försökt, exponering är nog det enda man kan göra för att komma över något.

13 svar på ”It´s a wonderful and sunny day!”

 1. Säger det samma!
  Har vant mig vid att jag själv mår såhär, nu har det lite blivit som så att det är den jag är och that's fine.
  Men när jag ser andra… ser hur människor lider av att lyssna på den felaktiga bilden av sig själv och utvecklar ätstörningar, självhat eller vad det nu kan vara…
  Vill bara krama om personen såååå hårt och låta den släppa ut alla tårar, ge den så mycket kärlek som möjligt och hoppas på att den ska förstå hur betydelsefull man faktiskt är =))))) hihi

  ta hand om dej

  och tack för de snälla kommentarerna, de värmer allt en del =)

  Svara
 2. hej, undrar om du vill svara på en rolig och intressant fråga. Jag har en dagens fråga, och frågan lyder: är du facebookfreak? Det är en liten undersökning/dilemma , vill gärna veta folkets svar det finns olika alternativ
  att välja på.. Det är OK att kopiera och ställa in på din blogg eller facebook om du svarar dvs 🙂 kan vara kul att göra som tidsfördrivande eller se hur dina vänner tänker 🙂 jag hoppas du kommer in och delar med dig:=)

  Svara
 3. tackar för ditt svar:)

  härliga svar får man, så jag tipsar gärna att du lägger upp det på FB ni som har detta, då kommer ni ha något att skratta åt:) jag har själv inte detta, annars hade jag satt dit mina vänner:)

  Svara
 4. sv: Ja men precis! nu är jag inne i mitt längsta förhållande så de känns lite overkligt! hur länge va du och ditt ex tsm då? =)
  Ja men precis, känns som om dom är tsm några månader säger att dom älskar varandra sen gör dom sluta och träffar andra som dom älskar lika fort? förstår inte riktigt hur det går ihop ;o

  Svara
 5. SV: Nämen, vad jobbigt :/ Har du fått någon diagnos på det? Min kompis mamma har sånt där kroniskt trötthetssyndrom, men ingen verkar tro på henne så hon var med i Agenda för någon vecka sen och förklarade att hon fick gå till kyrkan för att be om pengar till julen för att Försäkringskassan inte trodde på att hon var sjuk… Sjukt hur samhället ser ut!

  Svara

Lämna en kommentar