It´s time to wake my body up!

Åh jag är så trött! Men nu måste jag vänja mig vid att gå tillbaks till vardagen igen. Mando öppnar inte fören imorgon men idag ska först till Alceahuset för att kolla blodtrycket och pulsen. Därefter måste jag åka hem, lämna mina saker och leta upp mina träningskläder för sen ska jag till sjukgymnastiken och lägga på fler övningar. Det låter så lite och lätt men för mig känns överväldigande och jobbigt. Skönt att börja komma igång med träningen dock! Den här gången har dom väldigt mycket koll på mig så jag kommer inte kunna överträna igen. Det känns bara lite sorgligt att jag måste börja om på ruta ett igen och får ta de lägsta vikterna på det mesta. Jag får tvinga mig till att få lite tålamod så jag låter min kropp komma ikapp i sin egna takt.

Älskar dom här filmerna btw, så nostalgiska och underbara. ♥

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Emma

    Hur är det med dig då? 🙂
    My recent post Valborg

  2. charlotte

    Hej vännen, hoppas det gick bra hos sjukgymnasten! Du kunde ha tagit med träningskläder och ätit lunch med mig efter alcea så hade du sluppit åka hem emellan. Förstår att det kändes jobbigt. Ha en skön kväll nu! Kram

Lämna ett svar