I´ve made it for two whole years now

Åh, det är så vacker ute nu när det äntligen snöar! Sorgligt nog så tror jag inte på en vit jul för oss som inte bor i norra delen av landet. Jag litar sorgligt nog på SMHIs prognos men hoppas innerligt att de har fel. En jul utan snö går inte. På grund av snöbristen så har jag redan förlorat alldeles för mycket julstämning redan så om det är grått och tråkigt under julen kommer jag nog bli lite ledsen. Som tur är kommer min älskling till mig på kvällen så julen blir bättre än vanligt ändå.

Det som tynger mig just nu är all stress som jag har och som är alldeles för överväldigande. Jag måste hinna baka, köpa julklappar, träffa vänner, slå in paket, pynta och fixa ett pepparkakshus. Hur ska jag hinna det när jag är på ätstörningskliniken hela dagarna? Till råge på det så måste jag även börja skriva på ett skolarbete och nu börjar det bli bråttom. Jag orkar verkligen inte och börjar få panik. Hur ska jag klara allt det här och få det att gå ihop? Helvete.

Det finns i alla fall något positivt so jag kan berätta. Idag har jag inte självskadat på 2 hela år. Visst har det förekommit några slag och andra småsaker men inte alls så mycket som förut och inte heller så särskilt ofta. Jag har klarat att sluta med något som jag aldrig trodde att jag kunde lämna bakom mig. Jag klarade det.

Spara

11 svar på ”I´ve made it for two whole years now”

 1. Du är så duktig! 🙂

  Jag har också tappat julstämningen. Det ser ut som om att det är oktober ute och jag saknar snön. Känns jättekonstigt att min pojkvän har hur mycket snö som helst uppe hos sig, medan det bara regnar massor hos oss >:

  Svara
 2. Sv: Haha, ja det verkar ju som om att vädret har det D:

  Jag vill ha snö, så att jag kan börja gå ut och fota igen, har INGA bilder alls att lägga upp på bloggen. Enbart sommar/höst bilder och vinterbilderna har jag redan lagt upp >:

  Man börjar ju tappa blogglusten just pga det >:

  Svara
 3. Sv: Min kamera är ju också 4 år gammal, snart 5 >:

  Råkade ju tappa den i golvet och då säger den ibland att CF-kortet, minneskortet, inte kan läsas och då måste jag stänga av och starta om kameran och den ställer oftast inte fokus, så då kanske du förstår varför jag har lessnat på att fota med den och önskar mig en ny i födelsedagspresent D:

  Inte långt kvar tills jag fyller år heller och har redan pekat ut en som jag vill ha. Hoppas bara att mamma och pappa förstår hur mycket jag vill och behöver den. Kameran är ju den som får mig ut och träna bort min socialfobi D:

  Svara
 4. sv: usch nej, finns så sjukt mycket som är fel som jag vill ändra 😮

  jag hoppas inte de heller, men jag tror nog att jag har de, min mamma har det och det går i hennes släkt, finns flera där som har samma.. ;/ ooooch eftersom allt ska drabba mej jämt så skulle jag inte bli förvånad :(:(:(

  Svara
 5. Du är så duktig! Jag hoppas att jag också kan lämna det bakom mig någon gång.

  Det snöar i Luleå just nu, vi har lite tur här uppe i norr. Julstämningen har tyvärr ändå inte kommit till mig ännu men jag önskar för dig att du får känna den snart.

  Svara
 6. uh, jag har ingen julstämning alls, lär inte bli någon snö här heller 🙁 plus att mamma ska jobba hela julafton och när min bror inte är hemma så blir det ingen jul iaf..eller ah, utan honom så kvittar allt lixom, heh. jag hoppas du får en mysig jul iaf 😀 det förtjänar du!

  åh, du är så himla duktig!! vet inte hur många gånger jag har sagt det, men det är du verkligen! har du klarat det så klarar du allt!

  Svara
 7. Ingen julstämning här heller nej.. Visst, snön verkar falla hejvilt här men det har gått alldeles för lång tid!

  Jag menar, att snön kommer några dagar innan julen I SVERIGE? Ofattbart, är vad jag kallar det.

  Vad stark du är!

  Svara

Lämna en kommentar