Jag erkänner: Jag älskar The real Housewifes

The real housewifes of New York City,
The real housewifes of Orange County och
The real housewifes of Beverly Hills.

Jag erkänner: Jag älskar The real Housewifes

Jag hatar bråk och jag hatar drama. Jag hatar att vara med i ett och jag hatar att se på. Allvarligt. Att se två människor att bråka är det värsta som finns. Jag vill ju bara sjunka ner i jorden för deras skull. Men av någon sjuk anledning är jag helt besatt av att se på The real housewifes serien! Jag vet inte hur det hände. När serien kom ut hatade jag den innan jag ens gav det en chans. Det var ju bara patetiska människor som bråkar om saker utan värde. Vad är så himla intressant med det?

Sen någon gång för längesedan gav jag det en chans. BOOM! Jag vart helt hooked. Jag älskar att följa all drama och alla intriger som uppstår. Jag vet inte hur mycket som är genuint och hur mycket som är uppdiktat men det glömmer jag för det mesta bort i stunden. Jag sitter mest och funderar över hur andra egentligen är funtade. Det är ju som att de söker bråk så fort ett tidigare har börjat lugna ner sig. Det är ju liksom vuxna människor! Sen kommer jag på att verkligheten faktiskt inte är så annorlunda.

Det är kanske inte alltid så explosivt men skitsnacket finns alltid där mer eller mindre. Fast i de olika Housewifes serierna är det lite mer champagne, lite mer fester och lite mer glamour.  Så medan man sitter och lyssnar på hur de skriker på varandra för det ena och det andra kan man sitta och sukta. I alla fall sitter jag och suktar. Jag vet att pengar inte gör en lycklig men livet blir fan så mycket roligare!

The real Housewifes in my ♥ … Tragiskt nog.

Spara

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Vi är helt galna i Vanderpump rules här hemma. Den handlar om Lisa Vanderpump ifrån real housewives och de anställda på en av hennes restauranger. Lika mycket drama, om inte mer.

    1. Jag har nördat den också! Jag hatade den från början precis som The real housewifes men så fort jag började tittade på den fastnade jag även där totalt…

  2. Älskar serierna, kommer ihåg hur jag och min mamma var besatta! Haha 😛

  3. Läste precis att Vanderpump Rules har blivit förnyat för säsong 6 som kommer senare i år! Vet inte när så man får väl hålla ögonen öppna.

    1. Åååh, spännande!

Lämna ett svar

Stäng meny