Jag är en tickande bomb som sprängs snart

Denna dag slutade med att den blev ännu värre än igår, som jag skrev i förra inlägget så är det mest bara småsaker.  Jag antar att jag helt enkelt vaknade på fel sida idag och jag är en tickande bomb som sprängs snart. Det kanske är fortfarande stressen som inte vill försvinna ur kroppen, som sagt så är jag inte stresstålig alls så det kan nog vara en faktor. Just nu så vill jag mest bara härifrån och mest av allt så vill jag vräka i mig mat och annat ”snusk”, hetsa och rymma iväg. Jag känner mig ångestfylld och nästan lite borta och tom i huvudet, allt känns så diffust och konstigt. Jag hatar verkligen dessa känslor, jag tål dem inte.

Imorgon så kommer allt att bli bättre igen.
Jag vill ha fredag nu och komma härifrån.

2 svar på ”Jag är en tickande bomb som sprängs snart”

  1. Tål inte heller stress, fyfan. Igår hade jag ca 10 sidor matte, hemkunskaps test, prov om ordklasser, och engelska redovisning. Fan man orkar inte hur jävla mycket som helst o.o Fredag fredag fredag… Förstår hur du känner >w<

    Svara

Lämna en kommentar