Jag har en ninjakatt i min säng, Hi-Yah!

Vad gör jag uppe egentligen? Jag har längtat som en galning efter min säng i flera timmar nu men ändå fastnar jag här utan att ha något att göra. Så himlans dumt! Idag har jag varit i stan och träffat min tokiga kusin samt bästa vän Sofia ♥ Efter många om och men hamnade vi på ett café i Gamla stan och hade det trevligt. Tiden flög förbi i raketfart och vips så var det kväll igen! Jag hinner verkligen inte med, man hinner knappt ens vakna innan man ska gå och lägga sig igen… därav den dåliga blogguppdateringen.

Nu ska jag försöka sussa om det går. Helt plötsligt kom jag på att jag är galet sugen på pizza och önskar att någon kunde köpa en till mig och ta med en bra film så att jag har morgondagen kirrad. Det känns bra att suget efter mat har kommit tillbaks för en stund men att få enorma cravings är inte heller alltid så kul. Jag vill ha pizza nu nu nu! Aja, jag har i alla fall en ninjakatt i min säng med choklad i famnen! Vem mer kan skryta om det?!

4 svar på ”Jag har en ninjakatt i min säng, Hi-Yah!”

Lämna en kommentar