10 svar på ”Jag har också varit cool!”

 1. Jag har dock bara ADHD-diagnosen, men dom såg asberger, men kunde inte sätta diagnos pga att dom hoppade upp och ner med min medicin under utredningen, och dom ville göra en till, men det är inte direkt så kul med utredningar (tycker jag). Så jag struntade i det! Jag känner mig själv så pass bra att jag vet hur jag fungerar utan att behöva ha allt på papper, även fast det kan va väldigt skönt. Hoppas du får en härlig dag, kram på dig! 🙂

  Svara
 2. ja passa på medans solen är här:) och just nu är det inte olidligt varmt heller(jag som vanligtvis svettas som en lök)
  My recent post Jag o cage

  Svara
 3. Cooooling! ;D Kommer ihåg när du hade den frisyren, du sa att du hade längre lugg än jag 🙁 xD

  Svara
 4. GUD SÅ SJUKT COOL BLOGG!! asså du jag undrar en grej, hur får man två stycken meny kolumber..? har försökt få de as länge men de funkar it för mig.. ;s kan du vara gullig å skicka en länk eller något om hur man gör? puss julia
  My recent post Älskar dej över allt annat!<3333

  Svara

Lämna en kommentar