Jag är inte bakis – Jag mår bara som jag förtjänar

Jag är inte bakis - Jag mår bara som jag förtjänar

 

I fredags hade jag jobbat på Shiki en hel månad! Det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått. Hur är det ens möjligt att jag har varit där så länge redan? Jag skämtade och frågade var min tårta var och då visade det sig att min chef gulligt nog redan hade köpt choklad till mig. Den omtanken gjorde mig otroligt glad!  Sen tog vi och några andra en joggingtur i Hackstaskogen. Jag är fortfarande en lite ovan joggare så det vart sjukt jobbigt men samtidigt var det otroligt skönt att vara ute i solen. Man måste ju passa på när det är 18 grader ute! Att sen även bli bjuden på indisk mat var the cherry on the top. Fredagen bjöd på en väldigt bra dag helt enkelt.

Sen på kvällen myste jag och baby till ”The Last: Naruto The Movie”. Vi fick göra ett litet avbrott och tog en spontanare på Akterbaren med Oskar där vi stötte på flera vänner. Efter det fortsatte vi med att nörda anime. ♥ Sen på lördagen tittade vi på ”Boruto: Naruto The Movie” och vi kollade även på ett par avsnitt av serien Boruto. Som Narutonörd sedan jag var 12 år måste jag detta: I LOOOOVE IT!

På kvällen vart det lite chillkrök hemma hos Jocke. Det vart jag, Jocke, Oskar, Marcelo, Kajsa och Alex. Tanken var väl att vi skulle spela lite sällskapsspel men jag blev överlycklig när jag hittade serien 600 lbs på TLC play. Vi fick se på 2 avsnitt därifrån och båda var på 2 timmar så jag satt där och var totalt hypad. De andra verkade inte klaga heller men jag vet inte riktigt om jag gav någon något val heller egentligen, eheh. Serien öppnande upp för otroligt mycket diskussioner i alla fall så helt fel kan det ju inte vara!

Idag mår jag som jag förtjänar. Hela kroppen värken, huvudet har dunkat hela dagen och tröttheten har varit helt lamslående. Det känns lite tragiskt att säga det här, but I really am getting too old for this shit.

2 svar på ”Jag är inte bakis – Jag mår bara som jag förtjänar”

  1. Låter som en grym helg! Kan hålla med om att man börjar bli för gammal för ett festliv, en kväll någon gång ibland är min gräns. Förstår inte hur folk orkar festa och vara bakis varje helg :O Mys framför TVn en helg med lurvtussarna och kanske något extra sällskap passar mer för mig 😛

    Svara
    • Hahah, inte jag heller! Jag kan vara lite sugen på att festa ibland men för det mesta vill jag också bara mysa framför teven. Förr blev jag aldrig bakis men nu får jag bara mer och mer ont i hela kroppen varje gång jag dricker. 🙁

      Svara

Lämna en kommentar