Jag orkar inte mer

Och där kom nästa smäll från ingenstans. Ångesten är enorm och jag vet inte var jag ska ta vägen. Tårarna vill bara rinna, men jag orkar inte låta mig gå igenom all sorg ännu en gång. Jag klara inte av det här mer. Och det värsta av allt är att jag inte kan göra någonting åt det. Jag har ingen kontroll alls och kan inte förändra hur saker och ting är. Allt jag kan göra är att vänta och låta tiden läka alla sår.

Jag försöker verkligen att distrahera mig själv, men det är nästintill omöjligt. Det går lite för en stund, men när jag kommer över något triggande är jag totalt körd. Jag kan inte kontrollera den här jävla pissiga situationen och jag kan inte kontrollera mina jävla pissiga känslor.

Allt jag kan göra är att sitta med magont, en klump i halsen och tårar i ögonen. Som om jag inte redan har känt mig tillräckligt patetisk det här året. Jag vill inte känna så här mer. Jag är så trött på att vara ledsen.

Jag kan verkligen inte fortsätta så här. Något måste förändras men jag vet inte hur eller på vilket sätt. Jag kan ju liksom inte ändra hur jag känner och mina tankar… Det funkar när jag mår bättre, men det krävs bara en lite knuff för att jag ska tappa kontrollen på dem också.

Men jag skrev ju igår att jag ville känna allt… Jag hade bara hoppats på att jag skulle få slippa bli översköljd av megaångest och mörka tankar. Jag är definitivt inte tillräckligt stark för att möta det här just nu. Kommer jag någonsin att bli det? Ikväll känner jag mig inte så hoppfull.

Lämna en kommentar