Jag vill dit… NU!

Det här kanske låter lite udda men jag är ärlig och seriös nu när jag skriver detta, jag är taggad på att gå till läkaren idag. Varför? Jo för idag så kommer jag att få en hel del information om LSS, olika sorters center, prata om remisser och även få en ny medicin. Jag är verkligen spänd på att få testa något nytt som kanske för en gångs skull hjälper mig. Mina höga förväntningar borde lugna ner sig lite så att jag inte blir missnöjd senare men jag kan inte låta bli. Min dröm är att få vara pigg, att orka med och kunna fokusera på saker. Det skulle vara så otroligt underbart. I väntan så sitter jag här i skolan med hjärtat i strupen, jag är så otroligt nyfiken! Jag vill dit nu.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. melinda

  jag ska tydligen börja på LSS, har ingen aning om va de e .. men ska förhoppningsvis få praktik via dom. 🙂

 2. Becca

  sv: Okej :)ja gjorde inte så mkt igår satt å surfa runt lite bara 😉 Hur är läget med dej idag?? 😀

 3. Eriiza

  Jo, men han måste åtminstone kunna acceptera att jag är sjuk..

  Vilken är den nya medicinen du skall få ? =)

 4. Becca

  sv: sådär faktiskt, vädret gör mej nedstämd å så ska man jobba kväll på de kan ju inte bli värre 😉 haha!!
  tips på något gott man kan käka till lunch kanske?? :b
  Va hittar du på idag annars?? 🙂

 5. e S o h

  sv: Haha ja, de lär dom kunna! Han har lärt mig väldigt mycket bara för att jag vill kunna prata om sånt som intresserar honom 🙂

  Hoppas de går bra hos läkaren idag! 🙂

 6. Anna Katana

  Tack för dina ord och krama. Betyder mycket.
  Hoppas det går bra hos läkaren (:

 7. ALIZ

  tack ås mycket, du med! 😀

Lämna ett svar