Joggingtur i snöregnet, färgkombination too die for och lemlästade kroppar

Så här snygg var jag idag när jag var ute och joggade med Emma! Alltså kanske inte så särskilt snygg i huvud taget… Ingen av oss ville säga att vi inte hade någon lust att springa ute i snön, spöregnet och blåsten. Inte heller har jag så särskilt bra träningskläder eller någon bra jacka som jag kan springa i. Man tager vad man haver. Jag fick hoppa in i långkalsonger, tights, en långärmad topp, två tjocktröjor och en lövtunn regnjacka. Färgkombination var ju to die for! Det är inte varje dag man känner sig som en clown.

Jag tycker att vi förtjänar lite cred för hur pass ambitiösa vi är. Man kan ju faktiskt inte säga att det var så många andra som var ute och sprang idag. De kanske är lite klokare än oss men det är en helt annan femma. Jag tycker att det här pissvädret kan ta och försvinna nu. Må hända att det är April men måste det verkligen vara så här kallt och uschligt? Jag vill ha sommar och sol nu! Jag föddes helt klart i fel land. Sommaren är alldeles för kort, vintern för lång och hösten/våren är för kalla. Jag är ett eldtecken, jag behöver min sol!

En timme på gymmet, en timme ute i blåsten och dålig sömn = En väldigt trött Ninni. Jag ser fram emot att hoppa ner i min varma säng. Min insomning ville inte riktigt infinna sig förra natten och när den väl gjorde det drömde jag om människor som mördade och lemlästade kroppar som låg överallt. Jag kan inte precis säga att jag kände mig utvilad när jag vaknade. Drömmen var en blandad kompott av filmen The Purge, serien Housewives of beverly hills och Comforts reklam för sköljmedel. Ni vet, de där människoliknande figurerna som är gjorda av tyg… Hur normal är jag egentligen? Om någon vill ha min livliga fantasi är det bara att ta den.

Spara

Spara

Spara

Spara

2 svar på ”Joggingtur i snöregnet, färgkombination too die for och lemlästade kroppar”

Lämna en kommentar