Joggning, knasiga samtal, stretchning och selfies

Joggning, knasiga samtal, stretchning och selfies

Ikväll körde jag och Emma vår andra joggingtur med Zombierun för den här veckan. Go go us! Vi måste låta otroligt skumma med våra annorlunda samtal som nästan alltid uppstår. Speciellt jag har en tendens att ta upp samtal som är lite ”ofina” och totalt random. Det hoppar ständigt grodor ur min mun och jag kan inte få stopp på det. Jag hoppas att människor ser det som min charm för annars är jag nog rätt körd.

Den här gången var vi extra duktiga och kom ihåg stretchningen! Det slutade med fnitter, selfies och en bil som tutade på oss. Nu i efterhand är jag ganska säker på att det faktiskt var mina före detta chefer men jag vågar inte fråga. Det känns som att jag har bjudit på mig själv tillräckligt mycket för idag. 😉

Nu finns det i alla fall lite bildbevis på att jag faktiskt tränar. Eller tjaa, bevis på att jag stretchar… Så att jag kan se när jag är gammal och fet att det fanns en gång i tiden då jag åtminstone försökte!

Spara

Spara

5 svar på ”Joggning, knasiga samtal, stretchning och selfies”

Lämna en kommentar