Johanna aka Rocky Iron Sparrow.


Idag ska jag hänga med den här muppen! ♥

Snart ska jag åka in till Åkersberga och hänga med min fina Iron Sparrow, min kumpan och medarbetare i Epic Ninjas. Tillsammans har vi gjort en energidryck och om jag är snäll så kanske jag lägger upp vår reklamvideo om hur awesome den är! Men det är inte allt vi har skapat… Vi har även gjort ett café, snus, en godisaffär och mycket mer. På studentflaket hade vi vår logga tryckt på våra linnen och vår f.d mentor fick även han själv en t-shirt så att han aldrig glömmer oss.

Vi ska hälsa på vår gamla skola John Bauer idag och leta upp våra gamla lärare som jag faktiskt saknar lite. Alla är tyvärr inte kvar, bland annat Jakob som var vår mentor, så sorgligt nog kan vi inte träffa alla… Jag som saknar min otroligt kritiska och överanalyserande lärare. : (

Sen på kvällen ska jag mysa lite och fixa hårinpackning och en ansiktsmask så att jag känner mig lite småfin. På tal om självkänsla (jag hoppas att ni har sett den nya kategorin?!) så är faktiskt det bästa man kan göra för sig själv att ta hand om sig. Som jag skrev, se på dig själv som du ser på en vän! Gör sånt som du tycker är mysigt och som du och din kropp mår bra av.

Bilden på Johanna är förresten inte ny men den är så otroligt somrig och fin att jag var tvungen att lägga upp den! Fotografen är lilla jag och jag fick många fina bilder på henne den dagen.

Ska ni hitta på någonting kul idag? ♥

11 svar på ”Johanna aka Rocky Iron Sparrow.”

 1. sv; usch nej, jag ska spar mina kort så länge att det blir ett samlar värde på de >:D

  Nej precis, jag skulle avlida om jag skulle behöva göra det xD Och förhoppningsvis så finns det folk som tittar och vet att de själva har samma problem, och kanske inser att det är dags att göra något åt det

  Svara
 2. Nice att du är med och tävlar om att bli dagens bloggtips! vinnaren publiceras ca kl 20.00 ikväll! Samtidigt kan jag tipsa om att jag nyss lagt upp en tävling om en Wigglekart i bloggen, och idag kommer även ännu en smyckestävling upp! 🙂 Enkla tävlingsregler givetvis!

  Svara
 3. Tack för idag! Var riktigt mysigt och trevligt (: Vi får göra det oftare! ;D

  Vi är såååå awesome, kommer alltid vara vi som är mest awesome! Andra är bara awesom utan "e" på slutet! För det står för EPIC!!

  Det var roligt att komma in i skolan igen, tråkigt bara att inte träffa Jakob 🙁 Vi får bli kriminella så kommer vi träffa honom oftare 😉

  Hoppas du får en mysig kväll, ska nog också bara ta hand om mig själv ikväll! Och tvätta näsan xD

  Du är en sån duktig fotograf, vi borde gå ut och modella lite oftare! Skulle vara kul 🙂 <3

  Svara

Lämna en kommentar