Just ain’t my day!

Det här är verkligen inte min dag. Försov mig och vaknade 10 minuter innan bussen skulle gå så jag kom inte till Mando fören strax innan lunch. Det var lite typiskt då vi egentligen skulle ha hunnit lägga till fler alternativ till mitt matschema idag, men det får fixas imorgon istället. Funderar nästan på att göra en bok med alla alternativ, tider, mängder och så vidare så att jag slipper fundera så mycket sen. En egen liten matbok helt enkelt! Annars har jag mått sjukt dåligt fysiskt idag. Har mått illa hela dagen och känner mig fortfarande helt spyfärdig. Min kropp känns tung och seg, mina ögon och min näsa har runnit konstant och jag känner mig helt utmattad. Ikväll måste jag lägga mig tidigt och verkligen vila ut så att jag slipper känna så här imorgon.

xoxo

3 svar på ”Just ain’t my day!”

  1. Jättefin bild & så söta smycken! 😀
    Aww tråkigt att höra, but mondays sux. Dock hoppas jag att det blir bättre imorgon sötast! <3
    My recent post En Fin Dag

    Svara

Lämna en kommentar