J*vla värdelösa dag

Idag har varit den sämsta dagen på länge. Äntligen fredagen, eller hur var det nu? Natten till idag vaknade jag vid 02.30 sen dess kunde jag aldrig riktigt somna om. Jag fick en sömn på 4 -5 timmar, vilket är alldeles för lite för mig. Den lilla sömnen jag fick på morgonkvisten bestod av jag vaknade upp tusen gånger om och jag dök in i samma jäkla dröm hela tiden. Och det var ingen kul dröm heller. Strax innan larmet ringde vaknade jag av att jag började paniksnyfta. Resten av timmarna då jag inte sov fick jag turen att få ligga och överanalysera och grubbla helt ostört. Så jag har inte bara känt mig som en zombie och haft huvudvärk hela dagen utan jag har även gått runt och känt mig så otroligt ledsen. Ledsen på grund utav något som jag egentligen har förstorat överdrivet mycket men som ändå gör så jävla ont. På kvällen var vi uppe hos min granne och hängde med några kompisar och det var väldigt trevligt. Men redan då började jag känna mig lite svag och småyr. När vi till sist skulle gå började det svartna för ögonen och pulsen började rusa iväg. Det känns lite bättre nu efter att jag har legat och vilat men jag känner fortfarande fruktansvärt svag, mina ögon svider och jag mår så illa att jag knappt orkar dricka ens.

Jag borde gå och lägga mig nu. Hela min kropp skriker efter att få sova. Men jag känner mig så himla orolig i kroppen att jag inte kan slappna av och finna någon ro. Allt känns bara så himla fel just nu. Det är fredag, jag borde egentligen vara ute och ha kul men här sitter jag och tycker synd om mig själv istället. Värt. Jag borde väl försöka tvinga mig i sängs nu så att jag kan sova bort den här värdelösa dagen och förhoppningsvis få en bättre lördag. Förra natten och den här dagen kan gärna raderas ur mitt liv…

2 svar på ”J*vla värdelösa dag”

Lämna en kommentar