Kaichou wa Maid-sama!

Nu har jag sett klart på hela serien, BUUH! Självklart visar det sig att jag älskar den och vill ha mer. Jag kollade runt på nätet och kände mig lättad när jag såg att det skulle bli en säsong två – tills att jag insåg att jag bara fann rykten och inte en enda källa till att det faktiskt är sant. Vissa påstår att den redan finns i Japan (men då skulle man kunna hitta något på nätet) medan andra påstår att de har sett en preview när de har varit i Japan på besök. Quit playing games with my heart… bastards. Varför måste de skriva ut datum också och påstå att säsongen kommer ut inom några få månader? Why so mean to me?!  Vad ska jag se på nu? Fick så många tips att jag inte vet var jag ska börja!

 

2 svar på ”Kaichou wa Maid-sama!”

  1. Jag har hittat en grymt rolig & bra anime, jag har sett hela säsong 1 och ska se säsong 2 nu! 😀
    Junjo Romantica heter den.

    Svara

Lämna en kommentar