Katthemsbloggen

Ninjapuff@Instagram – Jag är i ett stort behov av en mobil som man faktiskt kan ta bilder med, argh. Nästa vecka måste jag komma ihåg att ta med mig systemkamera så att jag kan ta bilder på sötnosarna! Idag var alltså andra praktikdagen och det gick bra idag med, jag åkte och gick dit på egen hand och har nu insett att jag faktiskt hittar utan att bli helt vilsen. Jag känner mig lite osäker och snurrig när det kommer till städningen, i vilken ordning jag ska göra allt och att kunna veta vad som är tillräckligt men som tur är så förväntar sig ingen det av mig. Inte för att jag är dum i huvudet och helt borta utan mer för att de faktiskt förstår att man kan behöva lite tid innan man kommer in i det. Det är väl mest en trygghetskänsla egentligen. Som tur har jag en otroligt trevlig och bra handledare där som tar väl hand om mig så det kommer nog inte att dröja så länge fören jag kan bli mer självständig. Idag fick jag även vara lite ensam med katterna i socialiseringsrummet en stund innan jag slutade så att jag fick lära känna dom lite bättre. En slog mig och en annan fräste när jag försökte stoppa fram handen lite försiktigt. De flesta där är otroligt skygga och springer så fort man kommer nära men efter ett tag vågade två av dom sitta bredvid mig och verkade vara helt lugna. Så lite framsteg är det ändå på rätt kort tid tycker jag!

Att äta lunch var en riktig utmaning. Ett flertal katter stod runt omkring oss, jamade och tiggde så där gulligt att man nästan ville gråta. En annan katt som heter Zingo var lite mer påflugen och försökte efter ett tag att hoppa upp på tallrikarna då vi tillslut bestämde oss för att stå upp och äta. Lite jobbigt kanske men det resulterade ändå med en rätt så kul lunch med mycket skratt. Jag tror att jag har hamnat helt rätt i en miljö som passar mig. Det är så otroligt lugnt, jag slipper skrik, stress och dörrar som slår för att sedan eka i huvudet. Bäst av allt så är jag omringad av underbara djur. Det gör inget att jag inte kan komma nära alla eller att vissa biter på ens fingrar. Det känns bara så otroligt bra att kunna hjälpa de som jobbar där och alla katterna. Glöm inte bort deras blogg, katthemsbloggen, där man kan läsa om deras liv!

6 svar på ”Katthemsbloggen”

  1. Vad härligt att du trivs! Och bra föe katterna och personalen där att få extra hjälp. vad fint det ser ut på bilderna. kram

    Svara

Lämna en kommentar