Kill the switch.

Nu sitter jag hemma i mitt egna rum igen och jag kan inte låta bli att längta efter att få sova i min egna älskade säng. Jag har faktiskt längtat efter att få lägga mig i den bara för att den är så mysig och för att jag har en massa kuddar som jag har runt omkring mig som skydd. Det kanske låter fånigt men jag börjar bli mer och mer tillgiven till den och börjar förlora all ångest jag alltid hade förut när natten började närma sig. Nu när min sömn har blivit bättre så uppskattar jag sängen mera helt enkelt och har insett att man faktiskt kan njuta av en natts sömn. Men innan dess så ska jag koppla av lite och snart ska jag ta och duscha ur oljan ur håret. Jag har börjat bli lite fanatisk över hur jag ska ta hand om mitt hår och att det ska växa snabbare. Så nu testar jag ricinolja och har även köpt ett serum för håret. Jag älskar att ta hand om mig själv på ett eller ett annat sätt när jag har orken till det. Det enda problemet är att jag måste hålla mig från att gå överstyr, vilket är rätt svårt när det kommer till mig. Men aja, jag vill i alla fall känna att jag försöker.

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. sofia

    saknar dig också finaste ninni 🙁

    /fangirl i smyg

  2. Bambi

    Hoppas det växer snabbare! 😀

Lämna ett svar