Kroniskt trött, ska det alltid kännas så här?

Att vara så här trött år ut och år in tär verkligen på mig. Jag orkar knappt någonting och somnar stup i kvarten så fort jag är uttråkad eller behöver lyssna på t.ex. ett föredrag. Jag kämpar verkligen för att hålla ögonen öppna men det är så mycket svårare än vad det låter. Igår somnade jag tre gånger under dagen och idag så somnade jag på DBT-mötet, vilket var pinsamt då det hade kommit tre nya deltagare. Det som fick mig att vakna upp var att en av ledarna tog sin hand på min axel och frågade mig hur det var. Jag fick som en liten mini-panikattack och vaknade lyckligtvis upp och somnade inte om efter det. Jag skämdes dock som ett as.

Idag har jag tagit 7st 100mg koffeintabletter men jag känner mig fortfarande död. Jag har prövat att ta fler + att dricka kaffe men det fungerar inte heller, inget verkar fungera. Ändå så måste jag ta sömntabletter för att somna när jag väl ska sova, hur går det till?

Jag lyckades i alla fall stå emot två olika impulser idag då jag har övat från DBTn att ”göra tvärtom känslan/impulsen”. Den första impulsen var att skita i praktiken och istället åka hem och sova, den andra var att köpa godis mm. för att hetsa. Jag lyckades stå emot båda, gick på praktiken, tränade och köpte ingenting alls! Så jag tycker att jag har varit lite duktig idag i alla fall.

9 svar på ”Kroniskt trött, ska det alltid kännas så här?”

  1. eh, okej, kommer kanske låta konstigt. Men har du testat dig mot kvalsterallergi? Och försök inte ta koffeintabletter eller sömntabletter, hur trött du än är, det rubbar kroppens balans och det blir till en ond cirkel. Tänkte bara skriva det =) Tack för att du tkr min blogg är söt =)

    Svara

Lämna en kommentar