Igår fick jag min andra legendary ring – Shard Of Exodar

Igår fick jag min andra legendary ring - Shard Of Exodar

IGÅR FICK JAG ÄNTLIGEN MIN ANDRA LEGENDARY RING!!! Shard Of Exodar. Blizzard gav mig en veckas gratis speltid och jag kunde inte säga nej. Jag slutade spela pga. tidsbrist och för att spara pengar men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade World Of Warcraft. Jag har spelat det on and off sedan jag var 12år och en del av mig vill aldrig någonsin släppa taget helt. Jag är vuxen, jag lovar…

Jag kommer aldrig orka eller ha tiden till att bli en hardcore spelare. Därför tycker jag faktiskt om att det har blivit så mycket lättare än vad det var när jag började. Fast jag förstår varför många stör sig på det. Det måste vara lite surt om man var en av dem som körde en raid i 20 timmar liksom. Men aldrig trodde jag att jag skulle kunna få min andra legendary ring i en mellanboss i LFR. Med item level på 970 dessutom! Me so happy. ♥

Nej jag har inte alls fastnat igen, nej nej!

Dela på G+ ♥ Tweeta ♥ Dela på Facebook ♥ Pin It! ♥ Pusha inlägget ♥

2 tankar på “Igår fick jag min andra legendary ring – Shard Of Exodar

    • Ja WOW är sjukt beroendeframkallande. Det finns alltid något att göra och det uppdateras ständigt. Det är i och för sig rätt bra! Det är lite illa när man ”bara ska gör en sak” och sedan inser att det har gått 5 timmar… xD

Gör min dag och lämna en kommentar! ♥