Lets do the hamsterdance.

Sa nyss hej då till Filip som jag träffade idag. Först träffades vi i stan och åt Ben & Jerrys, nomnom. Sjukt gott minst sagt. Sedan åkte vi hem till mig, jag fick hjälp till att hitta rätt kablar för att kunna koppla in datorn till teven samt tömma ut den osv. Jag har nämligen fått tillbaks min gamla skoldator så jag tänkte ha den som nedladdningsdator och nu även göra så att jag kan se på anime med hög kvalité. Nedladdat är bäst och en stor skärm förhöjer hela känslan så det är ju jävligt bra. Synd bara att den före detta skoldatorn har så grymt lite plats… Mitt lilla rum tillåter inte mig riktigt att flytta runt och hitta plats till den externa så ah, jobbigt. Men det är lite bättre nu efter att han pillade bland alla onödiga filer som it-teknikerna slängde runt.

Festen i fredags var förövrigt helt okej. Vissa verkade glada av att se en och andra hälsade vänligt och var allmänt sociala. Men det stoppar mig såklart inte från att tänka som jag gör. Även fast det kändes bra i vissa stunder så litar jag ändå inte på mitt omdöme. Jag är medveten om att jag är dålig på att läsa av allt som hör till det sociala så min uppfattning känns inte trovärdig. En del av mig kan inte gå med på att det gick bra eller att folk gillade mig så jag sitter lite fast i förvirringen. Jag kan inte läsa av människor och tvekar för mycket för att ens försöka lita på mig själv lite. Jag vågade inte hälsa självmant på någon men jag lyckades prata med lite nytt folk, med alkohol i kroppen såklart. Efter fester får man i alla fall ett litet bättre hum om vilka som känns mer falska än andra så varje gång får man nya perspektiv. Jag tror att jag ska fortsätta spela med på deras akter och låtsas vara blind, då kan ingen hindra mig från att analysera sönder varenda hörn av deras psyken. Jag är nog lite för intresserad av psykologi, människor och deras beteenden… Det går inte att sluta teckna ner allt de gör och säger i huvudet. Jag måste veta allt om alla.

Btw, jag blir galen på att det inte går att kommentera vissa inlägg som det nedanför. FML.

Detta inlägg har en kommentar

  1. melinda

    folk måste vara konstiga om dom inte gillar dej, du är verkligen jättesöt och gullig och jag har svårt att tänka mig att folk har nåt emot dej 🙂

Lämna ett svar