Long time no read, i’m gonna start on a new medicine

Sorry för dålig uppdatering igen! Vad ligger vi på nu? Den hundratusende gången, eller? Jag har haft så himla fullt upp att jag knappt ens har landat i hur fullt upp jag faktiskt har haft. Förutom jobb, träning och möten har jag träffat nya människor och haft lite mycket roligare än vanligt. Jag har nog försatt mig i en liten farlig situation då jag har insett att det faktiskt inte är så jäkla roligt att vara ensam så pass ofta som jag brukar vara ensam. Men tydligen tänker dom aldrig lämna mig ifred igen så det problemet är nog löst.

Idag satte jag min fot inne på Prima för första gången på 1 år och träffade min läkare. Och det var ungefär 1,5 år sedan som jag slutade med alla mediciner förutom sömntabletterna. Egentligen skulle jag bara dit för att checka av läget då jag som sagt inte har varit där på ett år men istället passade jag på att be om att få testa en ny medicin. Jag har lessnat totalt på att inte kunna förmå mig själv att kunna hålla koncentrationen. Konversationer med andra känns bara som ett pussel utan slut där jag måste gissa mig fram till vad andra försöker säga då jag oftast missar mer än hälften av orden. Det tar så himla mycket på mina krafter att få ihop allting att det känns värt att försöka trots att jag inte har fått så särskilt bra gensvar av mediciner tidigare.

Jag har testat 3 av 4 Metylfenidat samt Strattera som fick mig att må pyton så det kändes som att det var dags att testa något helt annat. Till förvåning behövde jag inte alls argumentera för min sak som tidigare, istället sa han bara okej och skrev ut ett recept. Det där med att ha lite pondus när man vill något verkar visst funka. Det jag ska testa heter Elvanse, vilket innehållet lisdexamfetamin istället. Förhoppningsvis känner jag av en viss skillnad, annars har jag i alla fall testat och det enda jag förlorar är lite tid för blodprov och kollar. Vi ska i alla fall vara lite mer försiktiga den här gången så att jag inte behöver ta betablockerare igen.

3 svar på ”Long time no read, i’m gonna start on a new medicine”

  1. Då är vi två som är dåliga på att blogga, haha!

    Det är jätteroligt att läsa att du har träffat nya människor och att du har mycket roligare nu 😀
    Strattera fick mig också att må pyton och min läkare var egentligen emot att jag skulle testa det – men överläkaren var bestämd med att jag skulle ha det. Hoppas din nya medicin funkar och att du känner skillnaden! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar