Magnetskyltar från Skyltmax

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Skyltmax och innehåller reklamlänkar.

Magneter från Skyltmax

Skyltmax.se kan man designa sina egna skyltar med hjälp av ”Skyltomaten”. Det är ett verktyg där du kan välja vilken typ av skylt som du vill ha och designa helt efter dina egna önskemål.

Du  kan välja mellan olika sorters material, färger, former och typsnitt. På deras hemsida kan man beställa allt från exempelvis företagsskyltar till dörrskyltar för hemmabruk. Jag själv valde att beställa mina egna magnetskyltar och tyckte att det var både smidigt och roligt. Det är ganska kul att kunna ha något som inte alla andra har och som dessutom är lite personligt.

Nu är mitt kylskåp prytt med magneter från Skyltmax

Mitt kylskåp har ekat tomt länge nu. Och då menar jag inte på insidan utan faktiskt på utsidan. Kylskåpsmagneter har liksom inte varit en prioritet när jag har varit och handlat så det har glömts bort år efter år. Men visst har jag kommit på mig själv med att känna att det är lite tomt och samtidigt stört mig på de få och fula jag hade. Därför tog jag tillfället i akt och beställde magnetskyltar ifrån Skyltmax!

magnetskyltar från Skyltmax

Peppande och kärleksfulla citat

Jag visste direkt vad jag ville ha. Peppande och kärleksfulla citat kändes perfekt för att få en ständig påminnelse om att se framåt i livet. Det har varit en tuff och lång vinter så lite extra positivitet här och där behövs. Sedan ville jag såklart också ha bilder på mig och min älskling. Går det att få mer positiva vibbar än när man kollar på kärleksfulla minnen liksom?

Vad jag tyckte om resultatet

Jag blev väldigt nöjd med mina nya magneter! Jag var lite orolig över hur det skulle bli med collaget på mig och Jocke. Egentligen bör man följa deras råd för bilder för att säkerställa att det blir så bra som möjligt men som vanligt tog mitt icke existerande tålamod över och jag chansade istället.

Som tur är så blev resultatet lyckat ändå! Det enda som jag inte är helt nöjd med är att kanterna är lite naggade på alla magneter. Jag googlade och kollade runt lite på andras beställningar och deras kanter såg perfekta ut så det verkar som att jag fick lite otur. Jag har inte heller ansträngt mig till att snygga till dem ännu så förhoppningsvis går det att lösa! Jag måste bara sluta vara så lat…

Tillägg: De är så snälla att de har skickat nya magneter till mig!

Vad tycks? ♥

Dela på G+ ♥ Tweeta ♥ Dela på Facebook ♥ Pin It! ♥ Pusha inlägget ♥

Gör min dag och lämna en kommentar! ♥